Ekstra ta podstawka jest, świetne płytki!
O Lathiemie nic nie mówię, bo czekam na jakiś zwrot akcji
[PL] Umpa i jego wip'y
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] Umpa i jego wip'y
Takie małe zleconko... Fotki prześwietlone i ten tego ale coś tam widać mam nadzieję.
Komentujcie i ten tego
Click to see full-sized image
Pozdrawiam
Umpa
Komentujcie i ten tego
Pozdrawiam
Umpa
-
- Chest of Colors
Fihendzik na naramienniku bomba
Kombinuję z czymś takim dla swoich Skarrdów.
Kombinuję z czymś takim dla swoich Skarrdów.
Ja bym kontrast na zlocie zwiekszyl, w sumie to bardziej przycieniowal tylko.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Klient sobie zażyczył by zrobić mu freehand w stylu kręciołków takich jak tu: https://www.coolminiornot.com/246272?browseid=6574410 mialem opory bo w sumie nigdy niczego takiego nie robiłem, ale zrobiłem i jestem całkiem zadowolony. Zasadniczo spodobało mi się takie freehandowanie Więc jak tylko będę miał czas to będę to sobie uskuteczniał. Co do szarego pancerza to tak, miał być szary, taka wola klienta.
Moje zdanie już znasz.
Mogę powiedzieć, że freehand bardzo udany i cały model na lepszych zdjęciach powinien wyglądać korzystniej. Pancerz gładko wymalowany, ale też mam nadzieję, że nie jest szary, tylko czarny
Dobrze dobrałeś kolory i wygląd ogólny bardzo mi pasuje.
Mogę powiedzieć, że freehand bardzo udany i cały model na lepszych zdjęciach powinien wyglądać korzystniej. Pancerz gładko wymalowany, ale też mam nadzieję, że nie jest szary, tylko czarny
Dobrze dobrałeś kolory i wygląd ogólny bardzo mi pasuje.