Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Dzieki wam za komentarze!
Zarowno cyklop jak i inne figurki tylko do grania, wiec staralem sie jak najszybciej sie z nimi uporac. Co to linii podzialu, to byla ich taka masakryczna ilosc, ze nie wszystkie dojrzalem
Wkrotce zaczyna sie kampania w lokalnym klubie i juz troche znudzilo mi sie granie po raz trzeci krolami grobowcow. Na poczatku myslalem o bandzie piratek -> viewtopic.php?f=68&t=8846, ale czasu bylo za malo na ukonczenie.
Tak wiec stanelo na wojownikach cienia od elfow wysokiego rodu. Teclisa mialem juz wczesniej, a dodatkowo GW wypuscilo bardzo fajny plastikowy zestaw. Takze za niecale 200zl za nowe figurki sklecilem sobie bande, ktorej pomalowanie zajelo mi nie cale 3 tygodnie. Niektore modele maja rece na magnesach, jezeli chcialbym zmienic im uzbrojenie.
Ogolnie jestem zadowolony. Mysle, ze na stol sa w sam raz. Na szmatach Teclisa jest pelno miejsca na jakies wzorki, ale ja w tym dobry nie jestem i za bardzo nie wiem co by tam namalowac. Click to see full-sized image Click to see full-sized image