Jesli sa jacys zainteresowani, to informuje ze Kaer jest dostepny w sprzedazy, limitowana edycja, z certyfikatem
Info jak nabyc na moim blogu i fb
[PL] Ulepce Smoka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- Chest of Colors
Re: [PL] Ulepce Smoka
Ze masz jedna z 200 kopii ktore ja wypuscilem
-
- Chest of Colors
No i super!
Jeżeli wybierasz się na Hussara, to odłożyłbyś mi jednego, czy to za długo? Na grzyby też jestem chętny i wziąłbym razem co nieco.
Jeżeli wybierasz się na Hussara, to odłożyłbyś mi jednego, czy to za długo? Na grzyby też jestem chętny i wziąłbym razem co nieco.
-
- The Better Choice
o, i za darmo mozna dostac jednego? ja tam raczej nie mam szczescia do losowan, no ale sprobowac moge
Czekam juz tylko na wydruki, powinne byc do srody pierwsza wysylka planowana jest w tym tyg info bedzie na blogu/fb
Probuj probuj kiedys szczescie w losowaniach przychodzi
Probuj probuj kiedys szczescie w losowaniach przychodzi