[PL] Paćkanie matheo
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- The Better Choice
Re: [PL] Paćkanie matheo
Slawol sie juz rozwinal, to ja tylko popatrze, bo mi sie podobaja figuraski
Umknęła mi ta babeczka na festiwalu a wygląda kozacko
Szkoda,że nie obczaiłem lepiej.
Natomiast co do rycerzyka to zdania nie zmieniłem, zasłużona wygrana
Szkoda,że nie obczaiłem lepiej.
Natomiast co do rycerzyka to zdania nie zmieniłem, zasłużona wygrana
Takie tam... kolejne zlecenie. Trochę na szybko. Foty ciemne ale trochę metaliki widać.
Z boków mam żółte światło, niestety póki co nic na to nie poradzę
Z boków mam żółte światło, niestety póki co nic na to nie poradzę
Na szybko robione, to na szybko ocenimy
Metaliki ładne, ale zwykłe. Ostrza ciekawe. Reszta to praktycznie kolory bazowe
Buźka!
Metaliki ładne, ale zwykłe. Ostrza ciekawe. Reszta to praktycznie kolory bazowe
Buźka!
-
- The Better Choice
szczegolnie plaszcz. reszte nawet przelkne, ale plaszcz/luski za bardzo oczy sciagaja.Slawol wrote:Reszta to praktycznie kolory bazowe
W sensie że płaskie te łuski?
Wzięliście mnie na ambicję... będę to podciągał.
Mam zamiar także zmienić tło do zdjęć na białe - żeby choć odbitym światłem podświetlić figsę od dołu.
Mam zamiar także zmienić tło do zdjęć na białe - żeby choć odbitym światłem podświetlić figsę od dołu.
Przed i po.
Zostawię już figsę na tym etapie, niemniej ciekawe doświadczenie za mną. Muszę więcej czasu spędzać na analizie tego co zrobiłem i sprawdzaniu co jeszcze mogę poprawić.
Zostawię już figsę na tym etapie, niemniej ciekawe doświadczenie za mną. Muszę więcej czasu spędzać na analizie tego co zrobiłem i sprawdzaniu co jeszcze mogę poprawić.