Miejsce na prezentację i omawianie modeli, nad którymi ciągle pracujecie.
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Wow, ale rozbudowana dioramka Wydaje mi się, że to drzewo jest za wysokie w stosunku do całej kompozycji. Połowa obecnej wysokości byłaby w sam raz.
I co jest przewodnim tematem scenki? Na pierwszy rzut oka zdaje się, że podglądacz obserwuje rozbierającą się panienkę
No Panie! Z daleka wygląda bardzo dobrze! Na zbliżeniach poszczególnych modeli przejścia prezentują się już gorzej, ale fotką całej dioramy zrobiłeś na mnie wrażenie
JerzyK wrote:Wow, ale rozbudowana dioramka Wydaje mi się, że to drzewo jest za wysokie w stosunku do całej kompozycji. Połowa obecnej wysokości byłaby w sam raz.
I co jest przewodnim tematem scenki? Na pierwszy rzut oka zdaje się, że podglądacz obserwuje rozbierającą się panienkę
drzewko - tak sie spodziewalem uwag co do rozmiaru, ale jakos chcialem takie stare, wyrosniete drzewo pokazac.
temat scenki - nie narzucam, podoba mi sie twoja koncepcja
@przemo - tia, to bedzie kolejna z prac bez super-duper przejsc. ale powstaje dosc szybko, a fun jest, to sie teraz dla mnie liczy.
Fun jest najważniejszy! Widzę, że ostatnio coraz bardziej idziesz w stronę dioram. Skoro to Cię bardziej pociąga, to może pomyśl o jakichś jeszcze większych kompozycjach, z większą liczbą modeli? Wydaje mi się, że mógłbyś się w tym odnaleźć i trochę zdziałać w tym temacie