1. Szczur.
Podoba mi się, że zadbałes o każdy praktycznie detal. Sam widzisz, że to tak jak ze wszystkim: od ogółu do szczegółu. Zabrakło jedynie mocniejszego zróżnicowania na pancerzu, przez co wydaje mi się być dość jednokolorowy... Szmata z tyłu jest nieco upaprana, a nie wycieniowana. Proponuję pilnować wciąż gładkość warstw, niekoniecznie samych przejść, ale żeby te granice chociż były staranniejsze. To samo tyczy się detali i malowania efektów, np. zaśniedziałego metalu. Nieco za dużo tej patyny tam na tarczy nawaliłeś i wygląda to trochę, jak zalany metal.
Z najlepszych momentów mogę wymienić oko, pysk, krew, kulki spaczenia (przejedź je jeszcze bezbarwnym lakierem błyszczącym i będą lepsze!) i ogólnie dobór kolorów, choć to ostatnie też cięzko ocenić przez nierówne zdjęcia. Balans Bieli trzeba okiełznać, Miśku
Zapaprałeś też podstawkę, więcej estetyki i dokładności w wykańaczniu tych elementów. To naprawdę rzutuje na ocenę końcową, a cała praca to nie tylko skóra i futro
2. Nurglak.
Większy model, inna tematyka i więcej detali. Tu także widać, że się postarałeś o bogatsze malowanie. Niestety model jest mały na zdjęciach, a poza tym są nieco przejarane... No i można by je przyciąć po bokach, bo mają pełno niepotrzebnego tła.
Na pewno podoba mi się pancerz, flaki (poza tymi białymi rurami, czy co on tam ma), no i szkła w masce - nieco zbyt kosmiczne i może mało popsute, ale za to przykuwają wzrok
No i kosa jest suuuper!!!
A podstawka? To chyba taka od motocykla do SM, aye? Troszku bieda do takiego modelu, no ale rozumiem, że takie zlecenie
Raz jeszcze: jest postęp i to spory! Oby tak dalej

Click to see full-sized image