"Dopóki walczysz, dopóty jesteś zwycięzcą", więc dalej do przodu!
A model jest bardzo dokładnie pomalowany, zadbałeś o sporą liczbę detali, a i OSL super, zwłaszcza na podstawce
[PL] Warsztat Przema
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Przema
Brawo
W porownaniu do mojej 1 figsy robionej lewa reka to wymiatasz na maxa!! (nei tlumaczy mnie nawet za bardzo to ze to byl 1h speedpainting;p)
Trenuj sobie powoli, niedomalowaniami i brakiem precyzji sie nei przejmuj, z czasem wszystko ogarniesz i bedziesz wymiatal tak samo jak prawa.
pzdr
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
lepiej niż prawą? dzięki
Masz rację Sławol, rzeczywiście podstawka wyszła chyba najlepiej na tej figurce
Mam nadzieję, że Pani rehabilitantka (dzięki której poznałem wszystkie bolesne punkty na moim ciele) wie co robi i przyczyni się do naprawy prawej ręki. Wierzę, że nie będę musiał zupełnie przestawiać się na bycie mańkutem.
Będę za to paćkał po 2 modele na raz
Masz rację Sławol, rzeczywiście podstawka wyszła chyba najlepiej na tej figurce
Mam nadzieję, że Pani rehabilitantka (dzięki której poznałem wszystkie bolesne punkty na moim ciele) wie co robi i przyczyni się do naprawy prawej ręki. Wierzę, że nie będę musiał zupełnie przestawiać się na bycie mańkutem.
Będę za to paćkał po 2 modele na raz
-
- The Better Choice
twoja lewa vs moja prawa ==> wygralesprzemo wrote:lepiej niż prawą? dzięki
trzymam kciuki za rehabilitacje
-
- Chest of Colors
Lewe czy prawe? ^^Nameless wrote:trzymam kciuki za rehabilitacje