Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Juz myślałem, że to Twoja rzeźba A szkoda, bo całkiem fajna jest
A co do malowania - jak na jeden dzień, to bardzo fajna, spójna pracka Ci wyszła! Spójne, dość ciekawe kolorki i dobrze komponująca się podstawka. Super sprawa w jeden dzień pomalować sobie figsa Zawsze bardzo mnie cieszyły takie zabawy
no niestety tylko na takie malowanie juz mi zostalo czasu... wciagnalem sie w rzezbienie i wole na nie posiecic czas, ale jak wychodzi calodzienne malowanie to moge cos na szybko maznac moze za kilka miesiecy znowy takie cudo wyjdzie
malowanie tak jak mowile, na szybko by w jeden dzien skonczyc
z rzeźb, które mogę pokazać to:
oczywiście na plecach są płaskorzeźby, nie ujmując nic malarzowi
w sumie to żałuję, że nie ma zdjęć niemalowanych, bo jestem naprawdę zadowolony ;P
jest sporo innych rzeczy które rzeźbiłem dla kromlecha, niestety nie ujrzały jeszcze dziennego światła
I dobrze, rzeźb i rozwijaj się, bo idzie Ci coraz lepiej! Fajnie by było jeszcze zobaczyć jakiś cały model od Ciebie, bo ostatnio tylko bitsami nas kokietujesz
Łby miałem w ręku i przyznaje, że w rzeczywistości sa nie mniej fajowe niż na fotkach