[PL] Galeria Gildora
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Gildora
Lakier zwykły, akrylowy z castoramy.
Dawno nic nie wrzucałem.
Odgrzewany kotlet, cyknąłem tylko lepsze zdjęcia.
Click to see full-sized image
Angmar z podziałem na warbandy, tylko oficerów trzeba będzie dokupić. Szału nie robi ale może Wam się podoba na swój sposób?
Odgrzewany kotlet, cyknąłem tylko lepsze zdjęcia.
Angmar z podziałem na warbandy, tylko oficerów trzeba będzie dokupić. Szału nie robi ale może Wam się podoba na swój sposób?
Z tego co widzę wyglądają całkiem całkiem. I jest ich sporo - gratuluję zacięcia
-
- The Better Choice
pojedynczo ciezko ocenic, ale jako grupa dobrze wygladaja
moze teraz czas na cos nowego?
moze teraz czas na cos nowego?
Dzięki chłopaki!
Nie ma się co oszukiwać,pojedynczo i z bliska są słabi ale wystarczająco dobrzy żeby na stole wyglądały fajnie.
Następnym modelem będzie pewnie figurka wymianowa
Nową armię zacząłem zbierać. Nie mam czasu na malowanie ale jednego ludka sobie machnąłem. Wiem,że to nie jest arcydzieło ale starałem się żeby wyglądał porządnie. Zainspirowały mnie prace Jakoba Nielsena i Eavy Metalu.
Kolczuga wyszła przeciętnie tak samo jak ostrze. Na to drugie nie mam pomysłu, może ktoś mógłby coś zasugerować żeby to wyglądało lepiej?
Dziękuję!
PS na twarzy ma zarost. Słabo widać ale musicie mi uwierzyć na słowo,że nie wygląda tak tragicznie
Nie ma się co oszukiwać,pojedynczo i z bliska są słabi ale wystarczająco dobrzy żeby na stole wyglądały fajnie.
Następnym modelem będzie pewnie figurka wymianowa
Nową armię zacząłem zbierać. Nie mam czasu na malowanie ale jednego ludka sobie machnąłem. Wiem,że to nie jest arcydzieło ale starałem się żeby wyglądał porządnie. Zainspirowały mnie prace Jakoba Nielsena i Eavy Metalu.
Kolczuga wyszła przeciętnie tak samo jak ostrze. Na to drugie nie mam pomysłu, może ktoś mógłby coś zasugerować żeby to wyglądało lepiej?
Dziękuję!
PS na twarzy ma zarost. Słabo widać ale musicie mi uwierzyć na słowo,że nie wygląda tak tragicznie
Zgodzę się, jest schludnie. Ciekawe przebarwienia na metalu, nasycone kolory tkanin. Oby tak dalej
my blog:
https://blobofpaint.github.io/
profiles:
puttyandpaint.com/blobofpaint
instagram.com/blobofpaint_minis/
coolminiornot.com/artist/blobofpaint
coolminiornot.com/artist/chiquita
https://blobofpaint.github.io/
profiles:
puttyandpaint.com/blobofpaint
instagram.com/blobofpaint_minis/
coolminiornot.com/artist/blobofpaint
coolminiornot.com/artist/chiquita
o Gildor ty żyjesz
ten elf wygląda najczyściej jak na razie
ostrze pomaluj metalikami tak jak byś malował NMM
(teraz to podcieniuj - by wyszły cienie i połyski czymś jak tin bitz albo boldgun + czarny + dużo wody
ten elf wygląda najczyściej jak na razie
ostrze pomaluj metalikami tak jak byś malował NMM
(teraz to podcieniuj - by wyszły cienie i połyski czymś jak tin bitz albo boldgun + czarny + dużo wody
Dzięki chłopaki! Nie spodziewałem się takich komentarzy
Żeby nie było tak miło to wrzucę takiego tam elfa i wszystko wróci do normy co do komentarzy
Jasne,że żyję tylko czasu mało mam. Do gry
Żeby nie było tak miło to wrzucę takiego tam elfa i wszystko wróci do normy co do komentarzy
Jasne,że żyję tylko czasu mało mam. Do gry