Karty zgłoszeniowe dostaje się na miejscu, czy trzeba wydrukować i mieć wypełnioną?
Czy są przewidziane jakieś pokazy malowania tak, jak to było rok temu?
[PL] Hussar 2012 - Warszawa
Re: [PL] Hussar 2012 - Warszawa
karty będą też na miejscu (z tego co widzę dużo ich zostanie więc nie drukuj ) - będzie speed-painting, pokaz malowania i prezentacja rzeźbienia 3D z wykorzystaniem tabletu i Zzzz...brush'a ... na speed-painting farbki i pędzelki dostarczy wredny organizator, na pokaz/warsztacik jak zwykle zabieramy swoje ulubione farbki i pędzelki... na prezentację rzeźbienia w 3D zabieramy tylko wyobraźnię, dobre chęci i w miarę sprawną parę oczu (ewentualnie jedno) bo wrednego organizatora nie stać na kilkanaście komputerów, tabletów i kopii Zzzzbrush'a
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
Hej, w tym roku Hussar będzie miał specjalny, promocyjny model : Hussaaarghhh!!! A ja jestem szczęściarzem, który mógł go wykonać
Organizator eventu prosił mnie o wrzucenie fotki więc zarzucam Model można będzie nabyć narazie tylko podczas eventu i to w bardzo ograniczonej liczbie. Więcej informacji i fotek modelu zamieścimy tu niebawem (ja albo jon).
Click to see full-sized image
Organizator eventu prosił mnie o wrzucenie fotki więc zarzucam Model można będzie nabyć narazie tylko podczas eventu i to w bardzo ograniczonej liczbie. Więcej informacji i fotek modelu zamieścimy tu niebawem (ja albo jon).
Click to see full-sized image
No no!:) A pochwalcie się jeszcze promocyjną ceną tego mdoelu Żeby się człowiek bez pieniędzy nie pojawił
Model jest dość spory, sprzedawany będzie razem z podstawką i snotlingiem, czyli wszystko co widać na fotce Z okazji Hussara 2012 planujemy zaproponować Wam specjalną, promocyjną cenę. Już niebawem wszystko zostanie ustalone i obwieszczone, troszkę cierpliwości
w dniu eventu będzie można nabyć blisterek (a właściwie duży blister ) z gobaskiem za okrągłe 50pln. będziemy mieli pierwszą partię świeżynek, która zejdzie 'z taśmy' - czyli ok. 30 sztuk - (może trochę więcej), biorąc pod uwagę wszystkie wstępne deklaracje 'przyjazdów' i 'nie-przyjazdów' powinno spokojnie starczyć dla wszystkich zainteresowanych
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
nawet jeśli nic na konkurs nie przyniosę to i tak przyjdę po cykać foty
takie mam urwanie D... głowy że nie wiem w co ręce wsadzić .. -_-
ale czas na Huzara mam zarezerwowany .. szkoda że nie zarezerwowałem czasu namalowanie -_-
takie mam urwanie D... głowy że nie wiem w co ręce wsadzić .. -_-
ale czas na Huzara mam zarezerwowany .. szkoda że nie zarezerwowałem czasu namalowanie -_-
fajny milusi model, ale czy Squig nie jest TM Games Workshop?
Chyba nie można popadać w skrajność, bo zaraz dojdziemy do wniosku, że i wizerunek goblina także jest własnością GW. Nazwy "Squig" nigdzie nie używamy i nie sądze, żeby model naruszał prawa własności.
Fajnie że się podoba
Z newsów mogę jeszcze powiedzieć, że każdy model będzie miał na opakowniu ręcznie wpisany numer porzadkowy, bo to przecież seria limitowana z prawdziwego zdarzenia
Fajnie że się podoba
Z newsów mogę jeszcze powiedzieć, że każdy model będzie miał na opakowniu ręcznie wpisany numer porzadkowy, bo to przecież seria limitowana z prawdziwego zdarzenia
Model sympatyczny jest, widać, ze idzie Ci rzeźbienie. Wygląda podobnie do tego z MoI z zeszłego roku A może to właśnie ten? Nie chce mi się szukać teraz tamtego modelu w starej galerii.
Goblin jest dobry, ale squig moim zdaniem ma ciut za płytkie zmarszczki, wygląda trochę jak obły pomidor Nie mówię, żeby się wzorować na GW, absolutnie, ale ciut głębsze zakamarki by się przydały albo mocniejsze cienie w malownaiu tego
Za to na pewno jest dynamiczny i z jajem
Gratulacje!
Goblin jest dobry, ale squig moim zdaniem ma ciut za płytkie zmarszczki, wygląda trochę jak obły pomidor Nie mówię, żeby się wzorować na GW, absolutnie, ale ciut głębsze zakamarki by się przydały albo mocniejsze cienie w malownaiu tego
Za to na pewno jest dynamiczny i z jajem
Gratulacje!