Cześć,
chciałem spytać czy będzie możliwość przenocowania gdzieś na sali konwentu? I czy jakieś afterparty się szykuje?
[PL] Hussar 2012 - Warszawa
Re: [PL] Hussar 2012 - Warszawa
@loler - niestety w dkr został wprowadzony monitoring i cały barak jest zamykany ok 22giej, portier odpala alarm, czujne 'czujki' rejestrują każdy ruch a jak już coś zarejestrują to przyjeżdża ekipa 'smutnych' panów - dlatego after-party jak najbardziej tak w miejscowej cafe, ale niestety nie 'do oporu' a jeżeli chodzi o nocleg to zapraszam do mnie jeżeli tylko zabierzesz ze sobą jakiś leżak i przełkniesz obecność Nameless'a
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
Dzięki bardzo za propozycje:) Jeśli Nameless nie będzie miał nic przeciwko to chętnie się do Was dołącze. Naprawdę dziękuje:)
Szkoda że after party do 22 tylko, ale lepsze to niż nic:)
pozdrawiam!
Szkoda że after party do 22 tylko, ale lepsze to niż nic:)
pozdrawiam!
-
Mam nadzieję, że nie naruszę regulaminu forum i nie urażę organizatora konkursu ale ponieważ dostaliśmy już kilka zapytań chciałbym napisać, że będziemy z Igą na Hussarze, a w związku z tym istnieje możliwość odebrania zakupionych w White Tree towarów w Wawie w dzień konkursu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wredny organizator bardzo się cieszy (że będziecie) i nie widzi przeszkód w uprawianiu handlu podczas h'12 - jeśli chcecie to możecie zabrać nawet więcej towaru i rozstawić sobie mini-straganik ... up2U
-
- The Better Choice
@loler - toz calkiem wredny bylby ze mnie cham, gdybym okreslal jako gosc kto jeszcze moze u gospodarza spac a ja tylko zlosliwy jestem, to powiem tylko ze ty spisz na dole. Slawol ci wyjasni
na powaznie - jon, moze sie zdarzyc, ze bede mykal po konkursie do domu, wiec i nocleg moze byc niepotrzebny.
na powaznie - jon, moze sie zdarzyc, ze bede mykal po konkursie do domu, wiec i nocleg moze byc niepotrzebny.
@loler - drobiazg, nie ma za co
@nameless - złap mnie mail'em, pm'em albo telefonem jak już będziesz wiedział na 100% co & jak w kwestii Twojego przyjazdu
@nameless - złap mnie mail'em, pm'em albo telefonem jak już będziesz wiedział na 100% co & jak w kwestii Twojego przyjazdu
Tutaj, publicznie mam o tym mówić? Wstydziłbyś się!Nameless wrote:@loler - toz calkiem wredny bylby ze mnie cham, gdybym okreslal jako gosc kto jeszcze moze u gospodarza spac a ja tylko zlosliwy jestem, to powiem tylko ze ty spisz na dole. Slawol ci wyjasni
Kucze pojechałbym ale z racji takich a nie innych w tym roku chyba będe musiał odpuścić . A jak już bym był to modelu żadnego nie wystawiałbym ;/...
https://hacketo.deviantart.com/
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
no ja niestety tez odpadam ... a tyle pocisnalem ostatnio z malowanie