[PL] Galeria qc
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria qc
Pięknie, Miśku, cóż więcej można powiedzieć! 

-
swietna ekipa
powyciagalbym troche kontrasty, no ale to juz moje widzi-mi-sie 

miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
-
Nim w warsztacie pojawią się zapowiadani w poprzednim wpisie kultyści Tzeentcha, trochę nekromancji.
W 2010 roku skończyłem prace nad pierwszym z prastarych drzew, które potrzebne będą w czasie rozgrywania potyczek poza murami w Warheim FS.
A, że powoli przymierzam się do zrobienia kolejnego prastarego drzewa, postanowiłem zrobić nowe zdjęcia, gotowego już modelu.
Click to see full-sized image
Zobacz także na BLOGU.
W 2010 roku skończyłem prace nad pierwszym z prastarych drzew, które potrzebne będą w czasie rozgrywania potyczek poza murami w Warheim FS.
A, że powoli przymierzam się do zrobienia kolejnego prastarego drzewa, postanowiłem zrobić nowe zdjęcia, gotowego już modelu.

Zobacz także na BLOGU.
No ładne to drzewko, trzeba przyznać. Ale my czekamy na nowości, a nie na odświeżanie tematu 

-
Szanowne państwo-draństwo pozwoli, że w czasie budowy dioramy dla kompanii Nieumarłych oraz przygotowania raportów bitewnych, zamieszczał będę nowe zdjęcia Żołnierzy z Reiklandu.
Jeśli mnie Alzheimer nie myli, to Żołnierzy z Reiklandu skończyłem malować w marcu 2011. Cóż, wtedy jeszcze nie umiałem malować koloru białego w taki sposób, który by mnie satysfakcjonował, stąd żołnierze są konkretniej z Altdorfu, niż zbieraniną z Reiklandu.
Więcej zdjęć na BLOGU.
Jeśli mnie Alzheimer nie myli, to Żołnierzy z Reiklandu skończyłem malować w marcu 2011. Cóż, wtedy jeszcze nie umiałem malować koloru białego w taki sposób, który by mnie satysfakcjonował, stąd żołnierze są konkretniej z Altdorfu, niż zbieraniną z Reiklandu.

Więcej zdjęć na BLOGU.
Szanowne państwo-draństwo łaskawie pozwala i cieszy się, że pojawia się coś malowanegoquidamcorvus wrote:Szanowne państwo-draństwo pozwoli, że w czasie budowy dioramy dla kompanii Nieumarłych oraz przygotowania raportów bitewnych, zamieszczał będę nowe zdjęcia Żołnierzy z Reiklandu.

Dobrze, że nie skacze za nimi na jednej kurzej stopceNameless wrote:oni woza ze soba chatke... z wiezyczka...

-
Prace nad Zaprzęgiem Żołnierzy z Reiklandu rozpocząłem w styczniu 2011 roku. TU i TU można zapoznać się w opisem budowy.
Od tamtej pory machina dzielnie przemierza bezdroża Starego Świata, wzbudzając strach we wrogach Imperatora... No, co najmniej zachwyt wśród wieśniaków...
Zobacz także na BLOGU.
Od tamtej pory machina dzielnie przemierza bezdroża Starego Świata, wzbudzając strach we wrogach Imperatora... No, co najmniej zachwyt wśród wieśniaków...

Zobacz także na BLOGU.
-
- Chest of Colors
No... Przed takim pojazdem lokalne wieśniaki trawę malują na zielono