[PL] Galeria JerzyKa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria JerzyKa
Są takie prace które ogląda się z dużą przyjemnością i to jedna z takich, wszystko pięknie się zgrywa, bardzo dobra robota.
hehe pewnie, ze czekalem i nie narzekam
mi sie podoba, przy kolejnych bede szukal minusow 

miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Fajna praca. Malowanie godne modelu.
BTW: Rackhamy w większości miażdżą GW!!

BTW: Rackhamy w większości miażdżą GW!!

Cold "Strobe Light Network"
Pozostaję w wilczym klimacie:
Click to see full-sized image

Zgadzam się. Tylko dlaczego RE zbankrutowało, a GW ma się dobrze...Gazza wrote:Rackhamy w większości miażdżą GW!!
-
- The Better Choice
dlatego ze ciezko wygrac z kims kto zbudowal ten rynek i ma jego lwia czescJerzyK wrote:Zgadzam się. Tylko dlaczego RE zbankrutowało, a GW ma się dobrze...
Kolejny komisarz na eBaya. Malowanie raczej TT - wiem że się nie wysiliłem...

Lepsze fotki będą od Mahonia

Lepsze fotki będą od Mahonia

A ja myślę, że te zdjęcia i tak są bardzo dobre, chyba że kolory znów trochę inne wyjdą potem 
Co mi się podoba, to dobór i rozmieszczenie kolorów, może jedynie spodnie bym w innym kolorze zrobił. Nie wiem, jak z tym czerwonym, bo na fotkach taki ostry i intensywny jest.
Płaszcz ma ciekawy oliwkowy odcień, ale krechy chyba ciut za grube przywaliłeś
Za to bardzo podoba mi się czapka, maska i w ogóle skórzane elementy. Złoty NMM zlewa się z frędzelkami na naramiennikach, a miecz ze spodniami. Ale to szczegół.
No i w ogóle nie rozumiem podstawki, ale kimże ja jestem, by naruszać i osądzać Twoje poczucie fantastyki?
Powodzenia z aukcją!

Co mi się podoba, to dobór i rozmieszczenie kolorów, może jedynie spodnie bym w innym kolorze zrobił. Nie wiem, jak z tym czerwonym, bo na fotkach taki ostry i intensywny jest.
Płaszcz ma ciekawy oliwkowy odcień, ale krechy chyba ciut za grube przywaliłeś

Za to bardzo podoba mi się czapka, maska i w ogóle skórzane elementy. Złoty NMM zlewa się z frędzelkami na naramiennikach, a miecz ze spodniami. Ale to szczegół.
No i w ogóle nie rozumiem podstawki, ale kimże ja jestem, by naruszać i osądzać Twoje poczucie fantastyki?

Powodzenia z aukcją!
Wygląda spoko, szkoda tylko ,że światło odbiło ci się na płaszczu. Niby miałbym parę uwag ale zawsze malujesz modele w ten sam sposób więc już ciężko powiedzieć czy to są błędy czy twój styl
No i jak na TT to jest bardzo ładnie.
Powodzenia na Ebayu.

Powodzenia na Ebayu.
Kurcze ta podstawka zupelnie mi nie pasuje, spodziewalbym sie na niej jakiegos harlekina 

miniatures painted:
Jako uzupełnienie do oddziału termosów ze Space Hulka klient zażyczył sobie dreda:
Click to see full-sized image
Wyszedł mi chyba za bardzo nudny, ale w sumie jest tylko do grania. A zdjęcia jak zwykle do d...

Wyszedł mi chyba za bardzo nudny, ale w sumie jest tylko do grania. A zdjęcia jak zwykle do d...