[PL] 3D, 2D i CofCD - różne wymiary kina
Re: [PL] 3D, 2D i CofCD - różne wymiary kina
ja żyję w kraju, gdzie prezydent z obstawą potrafi rozbić tupolewa, z żalu, że musieli lecieć do Smoleńska, a nie na moje imieniny 
Strachy Na Lachy - 'Żyję w kraju'
Tak mi sie skojarzylo:D
I nawet na temat, bo teledysk robiony w Posen:P
'eM
Tak mi sie skojarzylo:D
I nawet na temat, bo teledysk robiony w Posen:P
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
oj lubię
choć Grabaż to nie poeta kalibru literackiej nagrody Nobla 
a co do prezydenta to mi się teraz tak umyśliło, że może to był tylko wykręt żeby do mnie nie przyjechać!
a co do prezydenta to mi się teraz tak umyśliło, że może to był tylko wykręt żeby do mnie nie przyjechać!
Taaa, "Thor" to niezła rozrywka była, przynajmniej pepsi dobrą w kinie mieli, a ja się dobrze ze znajomymi bawiłem
Kiedyś gdzieś tu o tym pisałem, że nie ma czego żałować, jeśli się nie zobaczy, ale frajda z oglądania jest. Widzę, że Nameless i Marta też się o tym przekonali 
Jako że czekam na V sezon "Sons of Anarchy", to wsiadłem teraz w pociąg z kolejnym serialem, o którym już kiedyś słyszałem, ale nie oglądałem - "Walking Dead". Na dniach pewnie będę już na bieżąco. Póki co, to są 2 sezony, jeśli się nie mylę.
Jest tam paru znanych z innych filmów aktorów (m. in. Norman Reedus w niezłej roli i dobrze wypada), więc jeśli kogoś nie nudzą oklepane zombiaki i flaki, to polecam. Można obejrzeć, są tam też mocniejsze sceny, więc postarali się o wiarygodny rozlew krwi i ciągnące się flaki, a także o pożeranie ludzi (i nie tylko) na ulicach. A sama charakteryzacja trupiaków - super!
No i muzyka ciekawa.
Za to "Daredevila" i "Immortals" nie widziałem jeszcze, ale pewnie i tak zaliczę
Jako że czekam na V sezon "Sons of Anarchy", to wsiadłem teraz w pociąg z kolejnym serialem, o którym już kiedyś słyszałem, ale nie oglądałem - "Walking Dead". Na dniach pewnie będę już na bieżąco. Póki co, to są 2 sezony, jeśli się nie mylę.
Jest tam paru znanych z innych filmów aktorów (m. in. Norman Reedus w niezłej roli i dobrze wypada), więc jeśli kogoś nie nudzą oklepane zombiaki i flaki, to polecam. Można obejrzeć, są tam też mocniejsze sceny, więc postarali się o wiarygodny rozlew krwi i ciągnące się flaki, a także o pożeranie ludzi (i nie tylko) na ulicach. A sama charakteryzacja trupiaków - super!
No i muzyka ciekawa.
Za to "Daredevila" i "Immortals" nie widziałem jeszcze, ale pewnie i tak zaliczę
A o Kapitanie Ameryce juz byla dyskusja?
'eM
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Chyba nie, a nawet jeśli, to co?
Widziałaś już?
Widziałaś już?
Ta, widzialam. Toz to staroc juz:P
W porownaniu z Thorem chyba lepsiejszy, fajnie pokazana historia kurdupla nieudacznika i sposob w jaki na poczatku chciala go wykorzystac amerykanska armia.
Love story do bani oczywiscie, ale chyba nie o romantyczne afekty chodzi w tym filmie.
Koncowka za to stanowi niezle wprowadzenie dla produkowanych wlasnie Avengersow.
Ogolnie jak sie lubi tego typu kino to nawet przyjemnie spedzony czas:D
Tylko lepiej nie wchodzic potem na strone Knight models, bo Red Skull kusi;p
Edit: obejrzalabym sobie Sherlocka Holmes'a tego nowego - widzial ktos? Warto?
'eM
W porownaniu z Thorem chyba lepsiejszy, fajnie pokazana historia kurdupla nieudacznika i sposob w jaki na poczatku chciala go wykorzystac amerykanska armia.
Love story do bani oczywiscie, ale chyba nie o romantyczne afekty chodzi w tym filmie.
Koncowka za to stanowi niezle wprowadzenie dla produkowanych wlasnie Avengersow.
Ogolnie jak sie lubi tego typu kino to nawet przyjemnie spedzony czas:D
Tylko lepiej nie wchodzic potem na strone Knight models, bo Red Skull kusi;p
Edit: obejrzalabym sobie Sherlocka Holmes'a tego nowego - widzial ktos? Warto?
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
-
Nameless
- The Better Choice

mozna zobaczyc, glownie wspolprace aktorska downeya i lawa. a ze obydwaj urodziwi, to wyciagniesz z tego jeszcze wiecej niz jaMarta wrote: Edit: obejrzalabym sobie Sherlocka Holmes'a tego nowego - widzial ktos? Warto?
ale sam film duzo slabszy od pierwszej czesci. nie zeby slaby od razu, ale gdzies sie zgubila magia wiktoriansko-steampunkowego londynu.
W sumie tego pierwszego tez nie widzialam;p
To sobie od razu zalicze oba:D
Dzieki
'eM
To sobie od razu zalicze oba:D
Dzieki
'eM
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Akurat z komiksowych bohaterów Marvela i DC, to Kapitan Ameryka nie był moim ulubieńcem, ale dla zasady obejrzę pewnie też, tak samo, jak Avengerów, którzy to właśnie się z tych różnych superherosów mniej więcej składają.
Nowego Sherlocka też nie widziałem jeszcze.
Nowego Sherlocka też nie widziałem jeszcze.