[PL] Spotkania malarskie w Wawie
Re: [PL] Spotkania malarskie w Wawie
Ja to się rozchorowałem to się nie wychylam
ja do 22-23 w wawie bede... na pewno wpadne:) Przemku zdrowiej:)
Red goz FASTA wiz Da Hamsta!!!
To może ja coś zainicjuję Chętnie spotkałbym się z jakąś miłą osobą(bądź osobami) która poduczyła by mnie trochę malować figury. Lokalizacja w Warszawie dowolna. Termin np. przyszły weekend. Znajdą się jacyś nauczyciele?
a jak malujesz? jestes początkujacy czy juz cos potrafisz malowac? ja moge pokazać Ci pare technik i sztuczek z malowaniem takich prostych na początek ale to najlepiej jakby było jakies spotkanie w wiekszym gronie w miejscu gdzie mozna pomalowac
Przemo, Lisius, Bohun, Maru, Sadziu, Marcinie (Zachor) kiedy spotkanie??
Przemo, Lisius, Bohun, Maru, Sadziu, Marcinie (Zachor) kiedy spotkanie??
wszystko zależy co i gdzie - na na razie jestem zalatany jak pies za ogonem .. ale z tego co wiem można wpaść do Wargamera , Do Adolfa .. teoretyczne do 13 dyfuzji - ale nie jestem wstanie sie z nimi ostatnio dogadać co do godzin i dni otwarcia, jest jeszcze klub Twierdza na Nowym mieście - ale muszę sie tam przejść ..... no i jak posprzątam to niby u mnie ..... myślę jeszcze nad miejscówkami gdzie można było by połączyć piwo i malowanie .... i jest "siedziba Max Mini" ale tam jest już żywica
Do Adolfa w ogle musze sie przejsc, po prostu trzeba sie dogadac co do czasu i mozna sie spotkac!
Munny! Vinyl Toy do malowania! Akaranseth swego czasu je malował, nie wiem czy daj to robi, ale w Polsce zaczyna to stawac sie popularne tez
Np. tak jak tu viewtopic.php?f=80&t=7824Camelson wrote:a jak malujesz? jestes początkujacy czy juz cos potrafisz malowac? ja moge pokazać Ci pare technik i sztuczek z malowaniem takich prostych na początek
Ogólnie to takie początki, chociaż miewam przebłyski "talentu". Mam nadzieję że uda mi się skończyć tą figurkę do ewentualnego spotkania to wtedy ją zabiorę i oddam do oceny fachowcom
Aktualnie jestem dostępny wiec jak coś to się dostosuje do większości.