Kiedyś na blogu, był wpis w którym się chwaliłeś paczką z mnóstwem czaszek, mógłbyś powiedzieć gdzie można kupić czaszki w takich ilościach?
[PL] Malunki C'tana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
Kuzyn
Re: [PL] Malunki C'tana
Na propsie ten ludek, tak samo jak wiele innych prac, zaskakujące jest tempo wrzucania prac na takim levelu, chyba najczęściej na tym forum twój temat obrzuca newsami także gratki
Kiedyś na blogu, był wpis w którym się chwaliłeś paczką z mnóstwem czaszek, mógłbyś powiedzieć gdzie można kupić czaszki w takich ilościach?

no fakt, czaszek było sporo, nawet po tym jak podzieliłem się nimi ze Sławolem to została cała kupa i wystarczyło na Hussarową makietę (a było ich tam około 150sztKuzyn wrote:Na propsie ten ludek, tak samo jak wiele innych prac, zaskakujące jest tempo wrzucania prac na takim levelu, chyba najczęściej na tym forum twój temat obrzuca newsami także gratki![]()
Kiedyś na blogu, był wpis w którym się chwaliłeś paczką z mnóstwem czaszek, mógłbyś powiedzieć gdzie można kupić czaszki w takich ilościach?![]()
tutaj jest taki mały skośnooki sklepik
https://myworld.ebay.com/caomao1122/?_trksid=p4340.l2559
a tu link do aukcji z czaszkami
https://www.ebay.com/itm/260724570915?ss ... 1423.l2649
..a tempo jak tempo... sporo skończonych rzeczy jeszcze nie pokazałem bo póki co nie mogę ;p
Czas na nowe figsy! Tym razem kózki.
Click to see full-sized imagea tutaj kózki z kumplami...
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageRe: [PL] Malunki C'tana
Tych kozek to bedzie wiecej ??
ty ale dlaczego te kózki maja mejkup na niebiesko .... co oni w KISS graja czy cuś ?? 
co jak co stare modele jednak maja coś w sobie czego nieraz brakuje nowym
a bo ja wiem... trudno mi odpowiedzieć na to pytanieMaru wrote:ty ale dlaczego te kózki maja mejkup na niebiesko .... co oni w KISS graja czy cuś ??
póki co kolejna figurka, wkrótce do kupienia od MaxMini, super rzeźba, może w niektóych miejscach można by ją trochę poprawić co nie zmienia faktu, że robi duże wrażenie!
Click to see full-sized imageRe: [PL] Malunki C'tana
Nie, właśnie przy tym figsie sporo czasu mi upłynęło, fotki nie oddają jego oślizgłości 
właściwie to wolę każdą twoją pracę od tej. albo wolę cię w czystszych pracach, albo może rzeczywiście to taki niefotogeniczny temat.