[PL] Master of Imagination 2011
Re: [PL] Master of Imagination 2011
Ach, no tak, a ja pomyliłem imiona, wybacz
No to super, że się tutaj pojawiłeś, Misiek!
Taaaaaa, Mark Brady & The Pirates - "Victory", wspominaliśmy ten utwór. Tutaj na forum też już kiedyś to było
No to super, że się tutaj pojawiłeś, Misiek!
Taaaaaa, Mark Brady & The Pirates - "Victory", wspominaliśmy ten utwór. Tutaj na forum też już kiedyś to było
-
To raczej ja się cieszę chociaż szkoda, że było go tak niewiele. Ale przy następnej okazji poprawimyPiter ORDIN wrote:ciesze się niezmiernie że mogłem podzielić się orzechem laskowym i że zasmakował
Jak to mówią "podróże kształcą", a że Sławol się nauczył akurat co to jest balas to już inna bajkaSlawol wrote: No i balas rządzi!
Ale fakt, już dawno tak dobrze mi się nie rozmawiało o bajkach i kocich uszkach. No i okazało się, że Marcelle jest stary
No dla mnie i Raksa po antałku na łeb prosimyRakso the slayer wrote:To raczej ja się cieszę chociaż szkoda, że było go tak niewiele. Ale przy następnej okazji poprawimyPiter ORDIN wrote:ciesze się niezmiernie że mogłem podzielić się orzechem laskowym i że zasmakował
No co? Dla mnie to same korzyści!Rakso the slayer wrote:Jak to mówią "podróże kształcą", a że Sławol się nauczył akurat co to jest balas to już inna bajka
Tiaaaaaa, kultowy gadżet z Falkonu - kocie, mangowe uszy do noszenia na głowieRakso the slayer wrote:Ale fakt, już dawno tak dobrze mi się nie rozmawiało o bajkach i kocich uszkach.
-
- (Forum newbie)
No rozumiem że najbliższy event w czerwcu, to zapewne przybęde z dużymi zapasami
Nie wiem co Wy macie do tej pięknej pary uszu, za tydzień przekazuje je w ramach prezentu, ale może za rok na Falkonie jakieś nowe ,,fasony" będą
Nie wiem co Wy macie do tej pięknej pary uszu, za tydzień przekazuje je w ramach prezentu, ale może za rok na Falkonie jakieś nowe ,,fasony" będą
Jasne, jasne. Powiedz lepiej, że sobie dwie pary kupiłeś i jedna i tak Ci zostaniePiter ORDIN wrote:Nie wiem co Wy macie do tej pięknej pary uszu, za tydzień przekazuje je w ramach prezentu
-
Tam w zestawie do uszek była obroża i smycz. Prowadzały się tak jakieś dziewczyny po korytarzu
Pamiętam...
Nie pamiętam tylko, czy jedna czasem nie chodziła przed drugą na czworakach na tej smyczy
Nie pamiętam tylko, czy jedna czasem nie chodziła przed drugą na czworakach na tej smyczy
-
- (Forum newbie)
Zamilknę bo coś czuje że cokolwiek nie napiszę na temat mangowych uszek to się pogrąże
-
To był Rapta w nocy... ups... tzn... eee... ja nic nie widziałemSlawol wrote:Pamiętam...
Już za późno...Piter ORDIN wrote:Zamilknę bo coś czuje że cokolwiek nie napiszę na temat mangowych uszek to się pogrąże