też pomyślałam,że jednak sesje, egzaminy itp. Z 2 strony to fajny czas na organizację chociażby dlatego, że część osób już będzie miało wakacje- czyli czas + warunki pogodowe mogą być sporym atutem- od samej organizacji dojazdu po np.pomysł ulokowania pewnych atrakcji za zewnątrz.
Rozlozcie atrakcje na 2 dni moze i pomiedzy jednym a drugim dniem zrobcie jakies mega ognicho - kielbaski alko i inne takie to jest cos co zapewne zapadnie na dlugo w pamieci uczestnikow .
dead wrote:Rozlozcie atrakcje na 2 dni moze i pomiedzy jednym a drugim dniem zrobcie jakies mega ognicho - kielbaski alko i inne takie to jest cos co zapewne zapadnie na dlugo w pamieci uczestnikow .
W końcu się zarejerstrowałem na forum Wielkie dzięki za świetny event oraz mistrzowskie after party (wspominki o Tsubasie, Yatamanie i dywagacje na temat pazłotka), ciesze się niezmiernie że mogłem podzielić się orzechem laskowym i że zasmakował
Zaraz, zaraz! Mów Ty szybko, ktoś Ty z tej trójki agentów!
Napój z orzecha dostałem i pyszny był (Wasze oczekiwanie na moją reakcję - bezcenne!), w "Stolarni" Tsubasę wspominałem, Daimosa, Tygrysią Maskę i wieeeeeeeele innych bajek, a o pazłotku to już nie wspomnę