no jak to malowanie na akord to juz sie nie czepiam ;P-Muk- wrote:Malowanie z planowanych 2 tygodni przeciągnęło się do 4, a to tylko figurka na aukcje. Jakbym dłużej nad tym siedział to bym zbankrutował.nie chcialo Ci sie?
[PL] Pamperki
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Pamperki
Stop competing with others. Start competing with yourself.

niektórzy mówią "cel uświęca środki", ale tu chodzi o to, że raczej "środki (finansowe) wyznaczają cel" 
Super. No jak dla mnie to czaszka peka
zwlaszcza jak sie widzi taka prace po tak dlugiej przerwie od chociazby patrzenia na jakiekolwiek modele jaka ja mialem... 

Praca w bardziej standardowych kolorach. Mam nadzieje, że tym razem trafiłem z kolorystyką. 

Tył płaszcza i ten wężyk idący od lagi do plecaka wyglądają na niedokończone, to wip jeszcze jest?