[PL] Maru dne smarowanie
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Maru dne smarowanie
taaaaak, teraz one bardziej przypominają to co widziałem jako twoje malowanie na żywo.
a jak się uporasz to doładuj nowe foty do galerii
a jak się uporasz to doładuj nowe foty do galerii
zabulec mi sie podoba, fajnie dobrane kolory ktore dobrze graja ze soba 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
przeleżał mi sie w podkładzie pół roku na biurku i wczoraj sie zdrażniłem i pomalowałem 
Click to see full-sized image
wzdęcie rodzinne
te starsze trochę odstają od nowszych ....
no mogę sie zabrać za judka na Huzzara
obawiam się że nie zdążę z niczym z Warzona ale może z czymś innym ^-^
Click to see full-sized imagewzdęcie rodzinne
Click to see full-sized imagete starsze trochę odstają od nowszych ....
no mogę sie zabrać za judka na Huzzara
obawiam się że nie zdążę z niczym z Warzona ale może z czymś innym ^-^
Bardzo mi sie podoba ten oddzial, druga fotka zdecydowanie lepsza. Te figsy sa takie drobniutkie, a mimo to udaje sie tobie wyeksponowac wszystkie szczegoly. Ten koles w srodku troche bardziej niz pozostale jest rozjasniony 
miniatures painted:
heh 
skala jest inna
żeby nie było Dajbanan to jedna z największych jednostek ludzkich nie będących w power armorce goście mają po 190 cm wzrostu i więcej (genetyczne modyfikowani - coś jak program robienia space marynat - najbardziej udany jest Tarik Mansuri ma z 2 metry - widać to na modelu jest prawie tak model skali "heroic" )
moge dorzucić inne porównawcze fotki do infinity
skala jest inna
żeby nie było Dajbanan to jedna z największych jednostek ludzkich nie będących w power armorce goście mają po 190 cm wzrostu i więcej (genetyczne modyfikowani - coś jak program robienia space marynat - najbardziej udany jest Tarik Mansuri ma z 2 metry - widać to na modelu jest prawie tak model skali "heroic" )
Click to see full-sized imagemoge dorzucić inne porównawcze fotki do infinity
Infinity nie mają małych ludków lecz modele dobrych wymiarów 
Djanbanzani są super - jedna z moich ulubionych jednostek
:) A Twój oddział wygląda razem naprawdę fajnie. Mógłbyś kiedyś zrobić minimakietkę na całą armię, myślę że efekt byłby super
Co do malowania to widać Twój styl. To co mi się nie podoba to te lampki - szczególnie te żółte. Na jasnym pancerzu, tak jasne światełka są niemalże niewidoczne. Czerwone wyglądają już dużo lepiej. Myślę że mógłbyś podkreślić je jakoś.
Djanbanzani są super - jedna z moich ulubionych jednostek
Co do malowania to widać Twój styl. To co mi się nie podoba to te lampki - szczególnie te żółte. Na jasnym pancerzu, tak jasne światełka są niemalże niewidoczne. Czerwone wyglądają już dużo lepiej. Myślę że mógłbyś podkreślić je jakoś.
a bo te żółte to mają być czerwone ale są żółte bo są jeszcze zielone
powaga miały być zielone ale o 4 rano nie trybiłem i zrobiłem takie - wszyscy mają zielone a ten nagle ma inne
makietke to mógł bym zrobić dla listy na 300p czyli 10 modeli z tym "link" Dajbananów (czyli 5 modeli)
powaga miały być zielone ale o 4 rano nie trybiłem i zrobiłem takie - wszyscy mają zielone a ten nagle ma inne
70 modeli ??? to raczej parada .minimakietkę na całą armię, myślę że efekt byłby super
makietke to mógł bym zrobić dla listy na 300p czyli 10 modeli z tym "link" Dajbananów (czyli 5 modeli)
Zacni i widzę że nie tylko ja będę infę wystawiać. Choć moi zupełnie inni tak mnie naszło że może warto w ostatnim moim ten nmm poprawić o ile starczy czasu xD.
https://hacketo.deviantart.com/
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
Draw and paint stuff 2d and miniatures
working on : 4 terminators, Dark eldar Sucubuss
fajne te modele. w ogóle to podoba mi się twój styl na modelach z Infinity, mimo takiego "impresjonistycznego" podejścia. a może właśnie dlatego?
70 modeli? to twoja kolekcja czy 1 armia do Infinity? Myślałem że to taki skirmish paroma modelami...
70 modeli? to twoja kolekcja czy 1 armia do Infinity? Myślałem że to taki skirmish paroma modelami...