dla mnie to goblinek jest klasa!
pełen charakteru, świetna poza, wyraźne detale.
coś, co z przyjemnością bym pomalował...
BRAWO
[PL] Warsztat Przema
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Przema
Jak tak na niego patrzę, to jest to chyba pierwszy model który wyrzeźbiłem i mógłbym pomalować z jako-taką przyjemnością
bloodbowl ??
swietne wychodza Ci gobliny ! jak znajde troche czasu to tez chyba cos sie pobawie z GSem bo obserwujac Twoje poczynania az samemu chce sie cos polepic
No to Panowie do dzieła i zaprezentujcie swoje prace na żywo na Master of Imagination
Przy okazji przemalowałem nurglowca, ciekawy jestem co o nim sądzicie? A Ci co widzieli go we wcześniejszym malowaniu - jak podoba się zmiana? Największym problemem był brak czytelności. Według mnie teraz jest już lepiej ale niestety jeszcze nie do końca jest to czytelne
Najbardziej podobają mi się chyba naramienniki. Dla mnie ten model ma chyba za dużo szczegółów i elementów. Nie lubię modeli z aż tak wielką liczbą różnych powierzchni. Wolę spokojniejsze rzeźby. Między innymi dlatego nie przepadam za rzeźbami GW
Poza oceną figurki prosiłbym o ocenę fotki (może jakieś porady? ), bo ostatnio dzielnie walczę z aparatem. Fotki robione kompaktem Nikona, na czarnym tle przy jednej lampie. Niedługo powinienem mieć więcej lampek i namiot.
Najbardziej podobają mi się chyba naramienniki. Dla mnie ten model ma chyba za dużo szczegółów i elementów. Nie lubię modeli z aż tak wielką liczbą różnych powierzchni. Wolę spokojniejsze rzeźby. Między innymi dlatego nie przepadam za rzeźbami GW
Poza oceną figurki prosiłbym o ocenę fotki (może jakieś porady? ), bo ostatnio dzielnie walczę z aparatem. Fotki robione kompaktem Nikona, na czarnym tle przy jednej lampie. Niedługo powinienem mieć więcej lampek i namiot.
trochę "out of fokus" ..... męczy oczy gdy sie patrzy - można podostrzyć
poza tym fotka wygląda na przegrzaną .. ale nie widziałem modelu wiec nie wiem - tylko ma podstawie tła które jest żółtawe
światło jest z przodu z góry tak gdzieś trochę ponad 45 stopni ??
poza tym fotka wygląda na przegrzaną .. ale nie widziałem modelu wiec nie wiem - tylko ma podstawie tła które jest żółtawe
światło jest z przodu z góry tak gdzieś trochę ponad 45 stopni ??
-
- The Better Choice
wiesz co, potrafisz lepiej... albo malowac, albo robic zdjecia
napackales tu za duzo kolorow dla mnie, i to neonowych. oczy az bola.
i masz racje - dalej jest niezbyt czytelny, a naramienniki sa najlepsze
napackales tu za duzo kolorow dla mnie, i to neonowych. oczy az bola.
i masz racje - dalej jest niezbyt czytelny, a naramienniki sa najlepsze
tak Maru, lampka z przodu około 45 stopni