[PL] GD 2011 :)
Re: [PL] GD 2011 :)
Hej, udało sie dojechac i ostatecznie zdobyłem Złoto w Duelu - trolle i srebro w 40k single - nurgle trmos. Jaram sie jak dziecko
Jak wroce to wrzuce troche fotek, ale teraz siedzimy ze Zgrydem i Flameonem w barze, pijemy piwko i czekamy na Autokar, czeka nas 21h jazdy
A matt przeszedł samego siebie, wiecie ze ta diorama jest mechaniczna, obraca sie a podczas tego jak sie obraca wydobywa sie melodia z pozytywki!! SUPERRRRR!!!!!!
Jest wypełniona roznymi scenami i bardzo wiele elementow symbolicznych, opowiadał nam o niej spory kawałek czasu zanim wszystko opowiedział co sie na niej dzieje. Sword jak najbardziej sie należał
Pozdrówki!
A matt przeszedł samego siebie, wiecie ze ta diorama jest mechaniczna, obraca sie a podczas tego jak sie obraca wydobywa sie melodia z pozytywki!! SUPERRRRR!!!!!!
Jest wypełniona roznymi scenami i bardzo wiele elementow symbolicznych, opowiadał nam o niej spory kawałek czasu zanim wszystko opowiedział co sie na niej dzieje. Sword jak najbardziej sie należał
Pozdrówki!
Gratulacje, Misiek!Camelson wrote:Hej, udało sie dojechac i ostatecznie zdobyłem Złoto w Duelu - trolle i srebro w 40k single - nurgle trmos.
Huh... Zaszalał Matt.Camelson wrote:A matt przeszedł samego siebie, wiecie ze ta diorama jest mechaniczna, obraca sie a podczas tego jak sie obraca wydobywa sie melodia z pozytywki!! SUPERRRRR!!!!!!
to tylko tobie się udało? to tym bardziej gratulacje. musiało być ostro...
chyba, że chłopaki też coś przywieźli.

co wystawialiście? jak poszło?
chyba, że chłopaki też coś przywieźli.

co wystawialiście? jak poszło?
Gratki!!

Dżizas wszystko tu jest takie tajemnicze
Nic nie wiadomo 
Musicie chłopaki się rozpruć i poopowiadać, co, kto, kto zrobił FC, kogo zdyskwalifikowali, jak oceniali sędziowie, jak ludzie i generalnie jak było.
Ale najpierw może się prześpijcie po 21h jazdy to masakra jakaś jest
Dżizas wszystko tu jest takie tajemnicze
Musicie chłopaki się rozpruć i poopowiadać, co, kto, kto zrobił FC, kogo zdyskwalifikowali, jak oceniali sędziowie, jak ludzie i generalnie jak było.
Ale najpierw może się prześpijcie po 21h jazdy to masakra jakaś jest
po co spać? jak mogli nocki zarywać przed GD, to po nie mogą? 
-
Nameless
- The Better Choice

brawo Camelson! gratulacje!
co z reszta? chwalic sie chlopaki, kto byl, kto co mial, kto co ugral?
co z reszta? chwalic sie chlopaki, kto byl, kto co mial, kto co ugral?
Jestem. Uh, no to tak... Z ekipy - małej, ale ekipy z Warszawy pojechałem Ja, Flameon i Zgryd. Mi udało sie zdobyć złoto w Duelu i srebro w Singlu 40k. Było dla mnie wielkim zaskoczeniem być przed Julienem Cassesem, no ale sędziowie tak zadecydowali 
Flameon przeszedł do finalistów w Warhammer Fantasy Singlu i w Lotrze. A Zgrydziu mimo dobrej pracy nic niestety nie dostał, ale wigrał bo pojechał a tam było wiele ciekawych pouczajacych rzeczy takich jak nauki Derwisha, Romana Lapat, Juliena Cassesa, Matta Cexwisha i wielu innych.
Szkoda tylko ze to trwało zaledwie 7h i koniec, ale warto było spedzic 44h w autokarze dla tych 7 godzin i chwili kiedy się odbiera statuetkę i staje miedzy najlepszymi
ciaaaaryyyyy! 
Fotki zrobie, ale musze tło dobre ogarnać, a nie mam teraz czasu bo niedawno wróciłem, dziewczyna mnie porwała a wieczorem piwko relaksacyjne ze znajomymi
teraz maluje do gorzowa model i mam mało czasu, ale jak tylko zrobie fotki to podrzuce odrazu!
Dzięki wszystkim!
Flameon przeszedł do finalistów w Warhammer Fantasy Singlu i w Lotrze. A Zgrydziu mimo dobrej pracy nic niestety nie dostał, ale wigrał bo pojechał a tam było wiele ciekawych pouczajacych rzeczy takich jak nauki Derwisha, Romana Lapat, Juliena Cassesa, Matta Cexwisha i wielu innych.
Szkoda tylko ze to trwało zaledwie 7h i koniec, ale warto było spedzic 44h w autokarze dla tych 7 godzin i chwili kiedy się odbiera statuetkę i staje miedzy najlepszymi
Fotki zrobie, ale musze tło dobre ogarnać, a nie mam teraz czasu bo niedawno wróciłem, dziewczyna mnie porwała a wieczorem piwko relaksacyjne ze znajomymi
Dzięki wszystkim!
Właśnie tak szybko sobie przeleciałem filmiki i...
Camelson:
02:42-03:12 i 11:39-11:59
https://www.youtube.com/watch?v=gSN0Idvl4Tk
Camelson:
02:42-03:12 i 11:39-11:59
https://www.youtube.com/watch?v=gSN0Idvl4Tk