[PL] Konkurs malarski GREY SEER 2011 - Gorzów Wlkp. 13.08.11
Re: [PL] Konkurs malarski GREY SEER 2011 - Gorzów Wlkp. 13.0
Slawolu, potwierdzam obecnosc..
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Dobra 
Lista:
1. Sławol. - P
2. Camelson. - P
3. Kacpero. - P
4. Irkuck(?)
5. Mahoń(?)
6. Ana(?)
7. Mr_Denial - P
8. Szary.
9. przemo. - P
10. Smok. - P
11. KreoL - P

Lista:
1. Sławol. - P
2. Camelson. - P
3. Kacpero. - P
4. Irkuck(?)
5. Mahoń(?)
6. Ana(?)
7. Mr_Denial - P
8. Szary.
9. przemo. - P
10. Smok. - P
11. KreoL - P
no to ci się już trochę ludzi nazbierało! jeszcze tylko Panda dołączy i możesz zaczynać ^^
tak jak Ci pisałem ja dam znać we wtorek 

@IRKUCK -Wiem, wiem, spoko.
@Mahoń - jeśli w tym roku będzie na tyle sprawnie i tłoczno, a impreza się utrze na stałe, to faktycznie można by zacząć pomału myśleć o zagranicznych gościach. O ile za rok będę to dalej ciągnął
Dobra, to zróbmy tak...
Jako że jest Was już spora grupka (w większości potwierdzona), to zamówię miejsce dla wszystkich osób z listy, a jeśli komuś coś wypadnie w ostatniej chwili, to wolałbym mieć zwolnione jedno czy dwa krzesła, zamiast nie mieć dla jednej osoby. A zrzutkę się rozdzieli wtedy inaczej.
OK, wbijać się jeszcze, kto chce, a ja jutro ogarnę, bo dzisiaj wieczorem jadę sobie gardło zedrzeć na koncercie Helloween na Woodstocku
Przypominam tylko jeszcze raz, że nocleg z piątku na sobotę jest możliwy w szkole! Wjazd od 19:00 za 5zł od osoby.
@Mahoń - jeśli w tym roku będzie na tyle sprawnie i tłoczno, a impreza się utrze na stałe, to faktycznie można by zacząć pomału myśleć o zagranicznych gościach. O ile za rok będę to dalej ciągnął

Dobra, to zróbmy tak...
Jako że jest Was już spora grupka (w większości potwierdzona), to zamówię miejsce dla wszystkich osób z listy, a jeśli komuś coś wypadnie w ostatniej chwili, to wolałbym mieć zwolnione jedno czy dwa krzesła, zamiast nie mieć dla jednej osoby. A zrzutkę się rozdzieli wtedy inaczej.
OK, wbijać się jeszcze, kto chce, a ja jutro ogarnę, bo dzisiaj wieczorem jadę sobie gardło zedrzeć na koncercie Helloween na Woodstocku

Przypominam tylko jeszcze raz, że nocleg z piątku na sobotę jest możliwy w szkole! Wjazd od 19:00 za 5zł od osoby.
Dobra, Miśki, zamykamy zapisy.
Lista:
1. Sławol.
2. Camelson.
3. Kacpero.
4. Irkuck.
5. Mahoń.
6. Ana.
7. Mr_Denial.
8. Szary.
9. przemo.
10. Smok.
11. KreoL.
Dziękuję za uwagę
Lista:
1. Sławol.
2. Camelson.
3. Kacpero.
4. Irkuck.
5. Mahoń.
6. Ana.
7. Mr_Denial.
8. Szary.
9. przemo.
10. Smok.
11. KreoL.
Dziękuję za uwagę

Będę, będę. Tylko napiszcie w paru słowach guide co, gdzie, jak dojechać.
a nocleg z soboty na niedziele??? nie mow ze w szkole juz nie bedzie mozna.
Camelson, w pierwszym poście wszystko jest.
A odnośnie lokalu - już mamy zwycięzcę
Później podam szczegóły.
A odnośnie lokalu - już mamy zwycięzcę

Znalezienie odpowiedniego lokalu nie było trudne, bo założyłem, że ma być coś do jedzenia i coś do picia, a to pomogło mi okroić listę. Nie miał to być przydrożny bar z hot-dogami, ale też nie restauracja z kolacją za 50zł
Miało być "dla każdego coś miłego".
Myślę, że lokal będzie Wam odpowiadał, tym bardziej, że rezerwację dla wszystkich 11 osób mamy za darmo. Stoliki będą połączone, będzie miejsce, będzie można zjeść i napić się do godz. 04:00. Wiem, że to realne, bo kiedyś nie raz tam lądowałem po nocy w czasach studenckich... Ekhm, tego...
Enyłej, dziewczyny tam pracujące mają wprawę i ogarną nam miejscówkę na gotowo
A miejsce jest z klimatem, atmosferą, niezbyt hałaśliwe, ale też nie jest tam sztywno.
Camelson, Sadziu i Przemek na pewno pamiętają to miejsce z zeszłego roku, więc powinno być wesoło
Jest tam pizza, jest piwo, wino, kawa i herbata, zimne napoje, są jakieś sałatki, zupy... No i kebaby, dania z ryżu/frytek i mięsa, surówek itp. Ceny znośne, a na pewno można się najeść.
AFTERPARTY
SOFRA ANADOLU
ul. Obotrycka 11a
66-400 Gorzów Wielkopolski
https://www.sofragorzow.pl/
Jedyne, co muszę zrobić, to potwierdzić godzinę i przybycie. Proponuję ok. 20:30, będzie OK, co Wy na to? Konkurs się skończy wcześniej i akurat zdążę posprzątać podwórko, a jeśli ktoś z graczy (Szary lub KreoL) później dołączy i będzie chciał tam trafić, to się sam Nimi zajmę wtedy. Turniej pierwszego dnia kończy się ok. 22:00, więc sporo po zakończeniu konkursu.
Mapka ogólna poniżej, bardziej szczegółowa na stronie lokalu w zakładce "Kontakt". Mapkę można sobie przewinąć oczywiście i samemu się zorientować w terenie
Jest kawałek spacerkiem od szkoły (15-20 minut żwawym krokiem), samochodem 5 minut przy małym natężeniu ruchu 
Click to see full-sized image
Są też tramwaje, pętla jest niedaleko szkoły (na mapce na niebiesko), w której odbędzie się DMP i konkurs. Linie nr 3 i 5. Dojazd do centrum. Wysiadka przy starym kinie "Słońce" (teraz disco "Metronom", widok po lewej jak się jedzie, przystanek jest przy tym budynku właśnie...), a później już blisko.

Myślę, że lokal będzie Wam odpowiadał, tym bardziej, że rezerwację dla wszystkich 11 osób mamy za darmo. Stoliki będą połączone, będzie miejsce, będzie można zjeść i napić się do godz. 04:00. Wiem, że to realne, bo kiedyś nie raz tam lądowałem po nocy w czasach studenckich... Ekhm, tego...
Enyłej, dziewczyny tam pracujące mają wprawę i ogarną nam miejscówkę na gotowo

Camelson, Sadziu i Przemek na pewno pamiętają to miejsce z zeszłego roku, więc powinno być wesoło

Jest tam pizza, jest piwo, wino, kawa i herbata, zimne napoje, są jakieś sałatki, zupy... No i kebaby, dania z ryżu/frytek i mięsa, surówek itp. Ceny znośne, a na pewno można się najeść.
AFTERPARTY
SOFRA ANADOLU
ul. Obotrycka 11a
66-400 Gorzów Wielkopolski
https://www.sofragorzow.pl/
Jedyne, co muszę zrobić, to potwierdzić godzinę i przybycie. Proponuję ok. 20:30, będzie OK, co Wy na to? Konkurs się skończy wcześniej i akurat zdążę posprzątać podwórko, a jeśli ktoś z graczy (Szary lub KreoL) później dołączy i będzie chciał tam trafić, to się sam Nimi zajmę wtedy. Turniej pierwszego dnia kończy się ok. 22:00, więc sporo po zakończeniu konkursu.
Mapka ogólna poniżej, bardziej szczegółowa na stronie lokalu w zakładce "Kontakt". Mapkę można sobie przewinąć oczywiście i samemu się zorientować w terenie

Są też tramwaje, pętla jest niedaleko szkoły (na mapce na niebiesko), w której odbędzie się DMP i konkurs. Linie nr 3 i 5. Dojazd do centrum. Wysiadka przy starym kinie "Słońce" (teraz disco "Metronom", widok po lewej jak się jedzie, przystanek jest przy tym budynku właśnie...), a później już blisko.