Ps: Jakiś zakładzik za ile chłopaki zejdą? Co wy na to? Stawiam orzechy, że 250 - 300$ pęknie za oddział.
[PL] Malunki REDAVA
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki REDAVA
Wyszli bardzo fajnie, szczególnie pancerze. Bajkowi i bez BD, ale i tak dają radę jak cholera. Jeżeli miałbym się do czegoś doczepić, to uważam, że scrolle i książki mogłyby mieć jaśniejszy odcień... A i złoto nie wygląda na złoto, ale i tak daje radę. Powodzenia w sprzedaży. 
Ps: Jakiś zakładzik za ile chłopaki zejdą? Co wy na to? Stawiam orzechy, że 250 - 300$ pęknie za oddział.
Fajnie że się podobają no i są kosmiczny bo to kosmiczni marinesOsetin wrote:Na kuracje najlepsze sa washe Gamesworkshop'a![]()
Ale tak na serjo to bardzo ciekawie sie twoje prace oglada, sa naprade na bardzo wysokim poziomie .
Pierwszy raz spotykam sie z czyms takim , zeby czlowiek z wieksza przyjemnoscia i latwscia malowal NMM ,a nie jak normalni ludzie ,metaliki![]()
A co do tych juz skonczonych terminatorow to:
Sa kosmiczni, nie z tego swiata, systemu itd!
Sa po prostu piekni!![]()
Ile za nich chcesz? muwiles ze ich sprzedajesz na ebayu, ja ich kupie![]()
![]()
Pozdrawiam i mowie serjo !
-RED
o gotowi "Gumy bear SM"
ty co mu sie tak swieci na podstawce sze czerwone osl jest na podstawce - kiecka ??
ty co mu sie tak swieci na podstawce sze czerwone osl jest na podstawce - kiecka ??
Last edited by Maru on 14 Jul 2011, o 23:35, edited 1 time in total.
No no... 
Powodzenia na aukcji! Z takim malowaniem to pewnie się sprzedadzą bez żadnych wątpliwości (zwłaszcza że jeszcze są na fali), kwestia tylko, za ile
Nie mój styl, nie moje malowanie, ale z przyjemnością oglądam, bo kolory są dobrane bardzo dobrze, nic mi się tutaj nie gryzie, nic mi nie odstaje i nie przeszkadza, nic się nie zlewa (no, nie mówimy o osobnych częściach pancerzy
)...
Świetna robota, dużo pracy tu włożyłeś!
P.S. Aha, jeszcze taka mała koleżeńska uwaga, bo nie robię tego w sumie za często na forum (żeby nie powiedzieć - prawie wcale): czytam Twoje wypowiedzi i zawsze, ale to zawsze piszesz "puki"...
Przez "ó" piszemy
@Maru - u Ciebie też wiele zniosę, ale to "rze", to mnie normalnie osłabiło... No zlituj się, proszę! Bez urazy
Powodzenia na aukcji! Z takim malowaniem to pewnie się sprzedadzą bez żadnych wątpliwości (zwłaszcza że jeszcze są na fali), kwestia tylko, za ile
Nie mój styl, nie moje malowanie, ale z przyjemnością oglądam, bo kolory są dobrane bardzo dobrze, nic mi się tutaj nie gryzie, nic mi nie odstaje i nie przeszkadza, nic się nie zlewa (no, nie mówimy o osobnych częściach pancerzy
P.S. Aha, jeszcze taka mała koleżeńska uwaga, bo nie robię tego w sumie za często na forum (żeby nie powiedzieć - prawie wcale): czytam Twoje wypowiedzi i zawsze, ale to zawsze piszesz "puki"...
@Maru - u Ciebie też wiele zniosę, ale to "rze", to mnie normalnie osłabiło... No zlituj się, proszę! Bez urazy
Sławol polonista 
Oddział dobrze wyciagniety. Bardzo czysto, przejżyście i gładko. taki typowy eye catching, lubie taki styl, choc moze batlle damage by nie zaszkodził.
Oddział dobrze wyciagniety. Bardzo czysto, przejżyście i gładko. taki typowy eye catching, lubie taki styl, choc moze batlle damage by nie zaszkodził.
Wiesz, ile postów powinno być poprawionych czerwoną kredką?Rentall wrote:Sławol polonista
Ale skoro już mnie tak zachęcasz...
Rentall wrote:...przejżyście...
oj tam ;P jestem zmeczony po podróży. Rozumiem Cie, bo sam poprawiam ludzi w swoim otoczeniu, ale raczej w wymowie
Masz co chciałeś! 
Dzięki Sławolu za komentarz. Co do malowania zauważyłem, że te modele akurat niektórym osobą właśnie nie podchodzą przez styl no ale mieli być cukierkowi to sąSlawol wrote:No no...
Nie mój styl, nie moje malowanie, ale z przyjemnością oglądam, bo kolory są dobrane bardzo dobrze, nic mi się tutaj nie gryzie, nic mi nie odstaje i nie przeszkadza, nic się nie zlewa (no, nie mówimy o osobnych częściach pancerzy)...
P.S. Aha, jeszcze taka mała koleżeńska uwaga, bo nie robię tego w sumie za często na forum (żeby nie powiedzieć - prawie wcale): czytam Twoje wypowiedzi i zawsze, ale to zawsze piszesz "puki"...Przez "ó" piszemy
![]()
-RED