[PL] Malunki REDAVA

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
gimiak

Re: [PL] Malunki REDAVA

Post by gimiak »

Wyszli bardzo fajnie, szczególnie pancerze. Bajkowi i bez BD, ale i tak dają radę jak cholera. Jeżeli miałbym się do czegoś doczepić, to uważam, że scrolle i książki mogłyby mieć jaśniejszy odcień... A i złoto nie wygląda na złoto, ale i tak daje radę. Powodzenia w sprzedaży. ;)

Ps: Jakiś zakładzik za ile chłopaki zejdą? Co wy na to? Stawiam orzechy, że 250 - 300$ pęknie za oddział.
Kramik z różnościami Gimiaka... czyli mrocznyraj.pl.
Image
Osetin

Post by Osetin »

Ja dam 301 $ :-P
REDAV

Post by REDAV »

Osetin wrote:Na kuracje najlepsze sa washe Gamesworkshop'a :lol:
Ale tak na serjo to bardzo ciekawie sie twoje prace oglada, sa naprade na bardzo wysokim poziomie .
Pierwszy raz spotykam sie z czyms takim , zeby czlowiek z wieksza przyjemnoscia i latwscia malowal NMM ,a nie jak normalni ludzie ,metaliki :lol:

A co do tych juz skonczonych terminatorow to:
Sa kosmiczni, nie z tego swiata, systemu itd!
Sa po prostu piekni! :clap:
Ile za nich chcesz? muwiles ze ich sprzedajesz na ebayu, ja ich kupie :!: :P
Pozdrawiam i mowie serjo !
Fajnie że się podobają no i są kosmiczny bo to kosmiczni marines :D. Wcześniej zadecydowałem, że wystawię ich na ebayu tak więc jeśli chcesz ich kupić to po prostu zalicytuj. tutaj masz linka do cool mini or not https://www.coolminiornot.com/282996

-RED
Image
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

o gotowi "Gumy bear SM"
ty co mu sie tak swieci na podstawce sze czerwone osl jest na podstawce - kiecka ??
Last edited by Maru on 14 Jul 2011, o 23:35, edited 1 time in total.
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

No no... :clap:

Powodzenia na aukcji! Z takim malowaniem to pewnie się sprzedadzą bez żadnych wątpliwości (zwłaszcza że jeszcze są na fali), kwestia tylko, za ile :)

Nie mój styl, nie moje malowanie, ale z przyjemnością oglądam, bo kolory są dobrane bardzo dobrze, nic mi się tutaj nie gryzie, nic mi nie odstaje i nie przeszkadza, nic się nie zlewa (no, nie mówimy o osobnych częściach pancerzy :bonk:)...

Świetna robota, dużo pracy tu włożyłeś!

P.S. Aha, jeszcze taka mała koleżeńska uwaga, bo nie robię tego w sumie za często na forum (żeby nie powiedzieć - prawie wcale): czytam Twoje wypowiedzi i zawsze, ale to zawsze piszesz "puki"... :) Przez "ó" piszemy :)

@Maru - u Ciebie też wiele zniosę, ale to "rze", to mnie normalnie osłabiło... No zlituj się, proszę! Bez urazy :hug:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Rentall

Post by Rentall »

Sławol polonista :D

Oddział dobrze wyciagniety. Bardzo czysto, przejżyście i gładko. taki typowy eye catching, lubie taki styl, choc moze batlle damage by nie zaszkodził.
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Rentall wrote:Sławol polonista :D
Wiesz, ile postów powinno być poprawionych czerwoną kredką? ;) Sam też nie jestem idealny przecież ;)

Ale skoro już mnie tak zachęcasz...
Rentall wrote:...przejżyście...
:whistle:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Rentall

Post by Rentall »

oj tam ;P jestem zmeczony po podróży. Rozumiem Cie, bo sam poprawiam ludzi w swoim otoczeniu, ale raczej w wymowie
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Masz co chciałeś! :twisted:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

REDAV

Post by REDAV »

Slawol wrote:No no... :clap:

Powodzenia na aukcji! Z takim malowaniem to pewnie się sprzedadzą bez żadnych wątpliwości (zwłaszcza że jeszcze są na fali), kwestia tylko, za ile :)

Nie mój styl, nie moje malowanie, ale z przyjemnością oglądam, bo kolory są dobrane bardzo dobrze, nic mi się tutaj nie gryzie, nic mi nie odstaje i nie przeszkadza, nic się nie zlewa (no, nie mówimy o osobnych częściach pancerzy :bonk:)...

Świetna robota, dużo pracy tu włożyłeś!

P.S. Aha, jeszcze taka mała koleżeńska uwaga, bo nie robię tego w sumie za często na forum (żeby nie powiedzieć - prawie wcale): czytam Twoje wypowiedzi i zawsze, ale to zawsze piszesz "puki"... :) Przez "ó" piszemy :)

@Maru - u Ciebie też wiele zniosę, ale to "rze", to mnie normalnie osłabiło... No zlituj się, proszę! Bez urazy :hug:
Dzięki Sławolu za komentarz. Co do malowania zauważyłem, że te modele akurat niektórym osobą właśnie nie podchodzą przez styl no ale mieli być cukierkowi to są :D. Jeśli chodzi o błędy to postaram się tego pilnować chociaż staram się od podstawówki i jakoś średnio mi czasami idzie na szczęście teraz mamy korektę w przeglądarkach i część rzeczy da się wyłapać.

-RED
Image
Post Reply