Zupa!
A tymczasem info w pierwszym poście już się aktualizuje...
Lista:
1. Sławol.
2. Camelson.
3.
[PL] Konkurs malarski GREY SEER 2011 - Gorzów Wlkp. 13.08.11
Re: [PL] Konkurs malarski GREY SEER 2011 - Gorzów Wlkp. 13.0
ja tez 

Stop competing with others. Start competing with yourself.

Ja myślę! 
Lista:
1. Sławol.
2. Camelson.
3. Kacpero.

Lista:
1. Sławol.
2. Camelson.
3. Kacpero.
ja mam nadzieję się też pojawić 

Pozwolę sobie poczekać z deklaracjami, bo to zależy od tego czy będziemy ciągnąć Balroga-maskotkę ze sobą czy go sprzedamy komuś (o ile ktoś go kupi
)

Myślę, że kupi, w końcu unikat - "scratch build" i w obecnym stanie rzeźba ma proporcje zbliżone do produktów GW, więc jest spora szansa, bo target spory.mahon wrote:Pozwolę sobie poczekać z deklaracjami, bo to zależy od tego czy będziemy ciągnąć Balroga-maskotkę ze sobą czy go sprzedamy komuś (o ile ktoś go kupi)
Musicie tylko fluff dobry wymyślić, zaopatrzyć go w kodeks(dokumentacja lekarska z wypadków, blizn i obrażeń +30000 zł ), dziury w bolterze(fanatyczne przywiązanie fanów) ma nawiercone, więc pójdzie.....
Jeśli ma dodatkowe umiejętności/moce psi/czary - jak - kobiecy posik, mina na podkowę, niesforna destrukcja, to nie będzie najmniejszego problemu.

Co do impry, jeśli już dojadę, to będę się bawił z "warszafką", więc pewnie zostanę.
Zaraz zapytam jaka armia ma najbardziej przegięte modele, to się go potraktuje jako proxa do tej armii ^^

Dobra, Miśki, to póki co dopisuję Was ze znaczkami zabezpieczającymi

1. Sławol.
2. Camelson.
3. Kacpero.
4. Irkuck (?)
5. Mahoń (?)
6. Ana (?)
7. Mr_Denial (?)
mr_Denial wrote:Co do impry, jeśli już dojadę, to będę się bawił z "warszafką", więc pewnie zostanę.

W najlepszym wypadku to byłaby taka ekipa: Camelson, Denial, Sadziu, Daith, Smok no i dalej trzeba namawiać tak: Maru, Bohuna, Szarego, Lisiusa, Zahora i każdego kogo w tej chwili nie pamietam... aaaaaa i jeszcze raptaparat

Nie wymieniłem Przemo, nie dla tego ze jest brzydki i go nie lubie, ale dlatego ze nie bedzie go w Warszawie w tym czasie i jak przyjedzie to z wakacji z nad morza chyba, czy jakoś tak.

Będę na DMP, więc chętnie zajrzę na spotkanie malarskie, jeśli będzie wolne miejsce.