wybaczamy.quidamcorvus wrote:wybaczcie ewentualne pomyłki.
tobie sie nudzi? nie masz zycia, szkoly, pracy, kobiety, dzieci, karmia cie dozylnie zebys nie tracil czasu na zucie? nie mam bladego pojecia jak znajdujesz na to wszystko czas

wybaczamy.quidamcorvus wrote:wybaczcie ewentualne pomyłki.
Oj tam, oj tam. Po prostu czasem udaje mi się wygospodarować 2-3 godziny wieczorem/nocą na dłubanieNameless wrote:tobie sie nudzi? nie masz zycia, szkoly, pracy, kobiety, dzieci, karmia cie dozylnie zebys nie tracil czasu na zucie? nie mam bladego pojecia jak znajdujesz na to wszystko czas![]()
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageDziękiIRKUCK wrote:kolejny budynek, i po raz kolejny zaskakuje, a każda konstrukcja lepsza od poprzedniejnic pozostaje poczekać i zobaczyć pomalowany budynek
Swoją drogą gratuluje zapału do produkcji tylu budynków
Będą. Pierwotnie chciałem dość poważnie zrujnować budynek - ale chyba z tego zrezygnuję i dokonam jedynie stosunkowo niewielkich zniszczeń.dead wrote:beda jakies oblamania tynku uszkodzenia itp itd ??
Pewnie tak, w końcu przetrwała Inwazję Chaosu i takie tamdead wrote:ogolem jakbym mial na to spogladac okiem budowlanca to ta konstrukcja moglaby miec problemy by ustac![]()
I tej wersji się zwykle trzymamdead wrote:no ale cale szczescie to jest FANTASYa nie rzeczywistosc
- czekam na wiecej
Click to see full-sized imageNa gotowy stół to jeszcze trzeba trochę poczekaćNameless wrote:to co, kiedy mozna przyjechac zagrac na gotowym stole?
Trochę na pewno, ale taka służbamahon wrote:nie obraź się, ale chyba jesteś szalony. kto normalny buduje tyle takich makiet... do grania.