[PL] Malunki C'tana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki C'tana
samochód wyszedł ci super a DJ niestety bezpłciowy ... pomimo superowego płaszcza ...
-
Nameless
- The Better Choice

1000 koni na tylnim napedzie? hardcore 
herlak - chyba tez troche zdjecie zawodzi, za duzo tam cieni prawdziwych, nie malowanych
herlak - chyba tez troche zdjecie zawodzi, za duzo tam cieni prawdziwych, nie malowanych
Z harleqiuna nie jestem zadowolony, też mam mieszane uczucia, jest bezpłciowy i bez pomysłu tak jak napisaliście
Już na starcie miałem z nim problem i jakoś takoś wyszło.. Teraz maziam jeszcze jednego już w bardziej katalogowych barwach..

a.... silnik w evo jest wzięty z zestawu......
Click to see full-sized image
postaram się jeszcze strzelić fotę środka, gdzie jest wrzucony dość spory zbiornik na ropę i chłodnica odgradzająca fotel od silnika
D
ziś dopiero widzę jak te foty naprawdę wyglądają... fotki evo są do poprawy bo są żółte bleeee.
to już raczej koniec tej historii, mógłbym rozwijać i dopracowywać każdy szczegół ale już niestety nie mam na to czasu, bo inne prace gonią terminowo... za późno się zabrałem za to autkoJakieś plany jeszcze na całość, czy już zajmiesz się "wykończeniówką"?
a.... silnik w evo jest wzięty z zestawu......
Click to see full-sized imagepostaram się jeszcze strzelić fotę środka, gdzie jest wrzucony dość spory zbiornik na ropę i chłodnica odgradzająca fotel od silnika
D
ziś dopiero widzę jak te foty naprawdę wyglądają... fotki evo są do poprawy bo są żółte bleeee.
no właśnie mam podobne wrażenie - o ile dioramka z autem robi wrażenie :WOW: to herlak pozostawia spory niedosyt. jakoś tak nijako, tak... plastikowo, bez przekonania... jakbyś nie do końca miał pomysł na ten model.
to już szeregowe goblinki w twoim wykonaniu bardziej mi się podobają
to już szeregowe goblinki w twoim wykonaniu bardziej mi się podobają
No dioramka z EVO extra, zadbałeś o każdy szczegół 
Dzięki za wszystkie komentarze! To naprawdę motywuje do dalszej, bardziej wytężonej pracy! 
Kilka nowych, starych wipów
Emeryt greater demon
I goby! Goby są wytworem mojego chorego umysłu, także nie doszukujcie się w nich logiki i ich pochodzenia
Jestem z nich dumny, bo ja i green stuff to raczej przyjaźń korespondencyjna niż prawdziwa więź..
Kilka nowych, starych wipów
Emeryt greater demon
Click to see full-sized imageI goby! Goby są wytworem mojego chorego umysłu, także nie doszukujcie się w nich logiki i ich pochodzenia
Jestem z nich dumny, bo ja i green stuff to raczej przyjaźń korespondencyjna niż prawdziwa więź..
Click to see full-sized imageRe: [PL] Malunki C'tana
brawa za świetny pomysł 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
mi tam tylko troche prezszkadza odchylenie do tylu tych gobosow ... jakby bardziej do przodu ich przymocowac to wygladaloby to realistyczniej ...
A tak ogolem to ciekawy pomysl na zrobienie ladnych wolfrajderow
.
A i "demon" wymiata - co jeszcze bedzeisz z nim robil ??
A tak ogolem to ciekawy pomysl na zrobienie ladnych wolfrajderow
A i "demon" wymiata - co jeszcze bedzeisz z nim robil ??
Zdechłopsiun świetny goblin na nim już nie zabałdzo
gob jest w podkładowych kolorach, jeszcze nie jest skończony, ale już bliżej jak dalej, będzie taki jak reszta gobów
czyli kopia tego chłopa
czyli kopia tego chłopa