[PL]Stajnia dzikich pędzli - KeraM
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] Stajnia dzikich pędzli -KeraM
dobrze napisane, Gildor!
Dzisiaj w Bolterze kupiłem 1 szt. orka za 6 zeta,no i startuje na konkurs malarski...(raczej nie wygram ale może,kto to wie)
Pistolet i piła mechaniczna zrobiona,co ciekawe na pile zrobiłem kratownice (czarno-białą),umieściłem również bród,oraz pomalowałem kilka części piły jak i pistoletu na niebiesko + obdarcia. Niestety Aparat jest w naprawie więc może za tydzień zrobię fotosy.
Pozdrawiam
KeraM
Pistolet i piła mechaniczna zrobiona,co ciekawe na pile zrobiłem kratownice (czarno-białą),umieściłem również bród,oraz pomalowałem kilka części piły jak i pistoletu na niebiesko + obdarcia. Niestety Aparat jest w naprawie więc może za tydzień zrobię fotosy.
Pozdrawiam
KeraM
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
Zna ktoś jakieś artykuły,przepis na robienie wody i wodospadów oraz jakiś wodnych akwenów...?
Z góry Wielkie dzięki!
KeraM
Z góry Wielkie dzięki!
KeraM
Przejrzyj forum zanim o cokolwiek zapytasz
https://www.chestofcolors.com/forum/view ... =11&t=6234
Tutoriale i tego typu tematy znajdziesz w dziale "Malowanie figurek".
Miłego!
https://www.chestofcolors.com/forum/view ... =11&t=6234
Tutoriale i tego typu tematy znajdziesz w dziale "Malowanie figurek".
Miłego!

Dzięki Gildor,Za jakiś miesiąc kupie sobie Orka Kapitana Badrukk'a. ...do tego jeszcze kupie groty i przerobie ich na piracką hołotę.
Wszystkie figurki będą w pasowane w jakąś karaibską makietkę.Makietka będzie się składała z łodzi,morza,plaży,i jakiejś roślinności typu palmy,ale oczywiście projekt może ulec zmianie.
Wszystkie figurki będą w pasowane w jakąś karaibską makietkę.Makietka będzie się składała z łodzi,morza,plaży,i jakiejś roślinności typu palmy,ale oczywiście projekt może ulec zmianie.
Dzisiaj wrzucam WiPa orka (na konkurs), przyznam że nie starałem się go dobrze pomalować bo chciałem mieć go z głowy jak najszybciej i zająć się innymi sprawami:
Click to see full-sized image
Pozdrawiam
KeraM
Click to see full-sized imagePozdrawiam
KeraM
Nie tędy drogaprzyznam że nie starałem się go dobrze pomalować bo chciałem mieć go z głowy jak najszybciej i zająć się innymi sprawami:
Figurka wydaje się być ok, tylko jakaś taka niestaranna na razie

Ogólnie model prezentuje się dobrze.
Można by się przyczepić do trochę niestarannego i nieczytelnego boltera, dziwnych czerwonych kropek na szachownicy piły, nieudanego efektu krwi na pile.
Mam nadzieje, że to poprawisz
Można by się przyczepić do trochę niestarannego i nieczytelnego boltera, dziwnych czerwonych kropek na szachownicy piły, nieudanego efektu krwi na pile.
Mam nadzieje, że to poprawisz
Pozdrawiam
Uff Ork skończony na 70% - 78%.
Czekam na rady związane z orkiem.
Ps. zapraszam do oceniania na CMON'ie: https://www.coolminiornot.com/274298
Click to see full-sized imageCzekam na rady związane z orkiem.
Ps. zapraszam do oceniania na CMON'ie: https://www.coolminiornot.com/274298
Moim zdaniem nie ma lipy ale za bardzo przekombinowałeś 
Nie warto na początku zawracać sobie głowy brudzingiem. Można zmarnować trochę czasu jak się zapomni co to czystość. Myślę,że większość ludzi tutejszych wolałaby zobaczyć po prostu czystego orka
Kolorystyka jest dość ciekawa więc nudny by nie wyszedł.
Za bardzo nie rozumiem tego białego na mordeczce, przybrudzenia na dolnej szacie też są dziwne.
Powodzenia w konkursie.
Aha, mógłbyś podstawkę trochę urozmaicić jakimś innym pigmentem bo trochę jednolita.
Nie warto na początku zawracać sobie głowy brudzingiem. Można zmarnować trochę czasu jak się zapomni co to czystość. Myślę,że większość ludzi tutejszych wolałaby zobaczyć po prostu czystego orka
Za bardzo nie rozumiem tego białego na mordeczce, przybrudzenia na dolnej szacie też są dziwne.
Powodzenia w konkursie.
Aha, mógłbyś podstawkę trochę urozmaicić jakimś innym pigmentem bo trochę jednolita.