Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Do niebieskiego polecam Necron Abyss (fundation) w postaci glazów na czarno-biało pomalowany pancerz. Wygląda żywo. Bym pokazał ale wczoraj robiąc rysy na dreadzie zerwałem z niego płat farby i poszedł do mycia ;/
Gildor wrote:Mam takie same odczucia malując czerwienią
Nom ja też...ten czerwony mnie przerażaaaaaa! A no i czekamy na WaaagHH Orka!
Moim zdaniem niebieski jest fajny,ale jaki ike powiedział trzeba użyć bardziej "żywego" niebieskiego.
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
Każdego coś przeraża,niebieski,fioletowy,zielony,czerwony.Szczurek czy młot będzie świecący (będzie elektryczny) czy jak tam się na to mówi.
Kiedyś miałem pomysł czy nie z małego druciku robić takie pioruny elektryczne które okrążają młot. (później bym je pomalował w zależności od koloru młota...)
Pozdrawiam
KeraM
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
Bede staral sie realistycznie ... tzn. sporo metalikow (zlote ,srebrne) ,niebieski pancerz + jeszcze jakis jeden kolor (bialy/kremowy) i ... tyle Moze sie jednak okazac ,ze wyjdzie jak zawsze czyt. " łoooo panie ,ale to bije po oczach "
Niebeiski jest taki gdyz chcialem w koncu uzyc farbki Ultramarine Blue Zobacze moze cos jeszcze nad nim popracuje
Nie rozumiem zarzutu (to jakby czepiac sie np: Flameon`a ze robi wiekszosc w NMM a nie metalach ) .Lubie robic podstawki ,a w wiekszosci przypadkow zaczynam figse od pomalowania wlasnie bazy
ale zeby nie bylo ... pergaminy i czaszki skonczone