[PL] GD 2011 :)

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
mahon
Super Villain
Super Villain

Re: [PL] GD 2011 :)

Post by mahon »

a ja sie wcale z toba nie spieram, tylko dorzucam kolejny glos do dyskusji - moze nawet nie ty skorzystasz, ale kogos innego skloni do wypowiedzi?
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

fajnie ze ustalilismy ze dyskutujemy :bonk:
:lol:
Image
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

Ja chciałbym jechac na GD z powodów które przedstawił mahon. No dla wielu GD jest najbardziej znanym konkursem i mimo wszystko fajnie jest chyba jednak tam wystartować. :)

Co byśmy nie uważali i nie mowili to jednak to chyba jest najbardziej znany konkurs malarski na świecie. :)

Oczywiscie chciałbym byc milionerem i jeździć na wszystkie konkursy i nic nie robic tylko malowac, ale tak niestety nie ma :P
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Camelson wrote:Co byśmy nie uważali i nie mowili to jednak to chyba jest najbardziej znany konkurs malarski na świecie. :)
tylko i wylacznie w srodowisku graczy i malarzy z niego sie wywodzacych :)
jakby ktos mial watpliwosci - mnie nie przeszkadza ze ktos chce jechac na gd :)
Image
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

spoko loko! ja nawet o tym nie myslalem :D

No Euro to byłoby cos tez, albo Duke of Bavaria (czy jakoś tak), fotki i filmiki które były na massivevoodoo pokazywały ze to jest chyba mega wielki konkurs z super pracami i bardzo wysokim poziomem :D
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

roznica jest glownie dla ludzi ktorym zalezy nie na tym zeby zobaczyc ciekawy konkurs, tylko zdobyc nagrode ktora bedzie rozpoznawalna dla XXX (tu wstawic odpowiedni target).
bo jak by sie gosciowi od space marinsow powiedzialo ze wygralo sie Duke of Bavaria, to by pomyslal ze to jakis lokalny konkursik, a EuroMillitaire to pewnie konkurs z nudnymi modelami samolotów i czołgów...

a znaczenie ma to zwlaszcza jesli stac cie tylko na 1 konkurs - wybierasz ten, ktory najlepiej spelni swoj cel.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Marta

Post by Marta »

Ja sie wybieram i na Salute i GD bo oba są blisko. Ale gdybym miała jechać na zagraniczny konkurs i stać mnie by było tylko na jeden (Hussar sie nie liczy bo to przy okazji wizyty w domu), to pewnie wybrałabym coś innego niż GD, bo ani nie gram ani nie robię zleceń. Ale dla graczo-malarzy i ludzi, którzy zarabiają na malowaniu jednak najważniejszym konkursem byłby pewnie GD, z powodów o których pisał Mahon.
Swoją drogą nie byłam na polskim GD, ale ten w uk to całkiem imponująca impreza, nie wiem jak jest na innych.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

Jest malutka szansa, że pojadę GD do Kolonii. Na Duke of Bavaria powinienem być na 95%.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Flameon

Post by Flameon »

Ja jadę na 99%, już się z Bohunem wstępnie w tej sprawie ugadywałem, nie wiadomo tylko jeszcze czy do Niemiec czy Włoch, ale wydaje mi się ,że raczej do Niemców bo to bliżej więc i zapewne taniej ;)
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

to gitarka, to jest nas juz 3 :D bo tez gadałem z Bohunem o tym.
Post Reply