[PL] Aerograf i jego przydatność
Re: [PL] Aerograf i jego przydatność
pierwszą ofiarą nowego sprzętu był Floi Gildora... 
Ja miałam kupić coś naprawdę taniego na początek i potem, jak mi się spodoba dokupić lepszy. Niestety w sklepie gdzie kupowałam kompresor, te naprawdę proste modele nie były wcale tanie, a jakoś już mi się nie chciało szukać po ebayu, czy gdzie indziej. Więc pewnie nawet nie będę wymieniała pistoletu w ogóle.
pzdr
m
pzdr
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
No wiesz? Tak bez żadnych wcześniejszych testówmahon wrote:pierwszą ofiarą nowego sprzętu był Floi Gildora...

testy były ale na tekturce. potem uznałem że na lakier bezbarwny jestem już gotowy ^^
nie martw się, jestem spokojny i zrelaksowany

ja o dziwo też...mahon wrote:nie martw się, jestem spokojny i zrelaksowany![]()
najwyraźniej wydanie kupy kasy pomaga na wszystko:D i nie musi to byc shoe-shopping:D:D
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
To pewnie przyjemniej Ci się będzie odpisywało na moją PMkęmahon wrote:nie martw się, jestem spokojny i zrelaksowany![]()
Masz ją jeszcze czy uciekła? Jak coś to podeślę =]
Zresztą, nie ważne.
Dzięki za polakierowanie
Zawsze mnie zastanawiało to, po co kobietą tyle par butów o takim samym zastosowaniu (np. jakieś tam szpilki razy x sztuk)najwyraźniej wydanie kupy kasy pomaga na wszystko:D i nie musi to byc shoe-shopping:D:D
Wydawanie kasy jest całkiem spoko, tylko w moim przypadku ( i pewnie nei tylko) idzie szybciej niż wpada, hah ;D

Szpilka szpilce nierówna młody człowieku....
A to że masz np: t-shirt w domu, to wcale nie znaczy, że nie kupisz drugiego prawda? Nawet jak też jest czarny;p
A tak serio, to do niedawna też nie kumałam ocb z nałogowym kupowaniem butów, ale teraz shoe-shopping to jeden z moich ulubionych sportów. Tyle że teraz, po wydaniu prawie dwóch stów, będę musiała na jakiś czas omijać sklepy;/
A tak serio, to do niedawna też nie kumałam ocb z nałogowym kupowaniem butów, ale teraz shoe-shopping to jeden z moich ulubionych sportów. Tyle że teraz, po wydaniu prawie dwóch stów, będę musiała na jakiś czas omijać sklepy;/
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
nie mów tak do faceta!Marta wrote:Szpilka szpilce nierówna młody człowieku....A to że masz np: t-shirt w domu, to wcale nie znaczy, że nie kupisz drugiego prawda? Nawet jak też jest czarny;p
t-shirt może być z innym zespołem, ale t-shirty nie są ważne
po co kupujesz inną figurkę/grę/płytę skoro już jakieś masz...
to mi się wydaje trafniejsze ^^
mężczyźni i kobiety to ciągle chłopcy i dziewczynki, tylko zabawki mają droższe. panom nie wystarczają miniaturowe samochodziki, paniom nie wystarcza strojenie lalek.