[PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
przemo

Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa

Post by przemo »

Gratki dla Wszystkich zwycięzców!

Brawo Camel - widzę że wymiotłeś :D

Patrząc na nagrodzone prace - poziom był bardzo fajny. Szkoda ze nie lepsze i większe fotki, bo miło byłoby sie lepiej przyjrzeć. Aż szkoda że mnie nie było :( Spotkamy się następnym razem :)
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

jeszcze bedzie okazja sie spotkać, mam nadzieje ze w wiekszym gronie :) bedą aż 3 okazje mam nadzieje! :D
Bo:
-Grey Seer u Slawola! :D
-Hussar
-Master of Imagination w Lublinie u Ignis i Rakso :D

wiec jeszcze będą okazje do konkurowania i spotkania :)
swieta_barbara

Post by swieta_barbara »

Dzieki wszystkim za przybcie, Namelessowi i Mahoniowi za regulamin, Slawolowi za zdjecia, Przemasowi i Rapta za ocenianie, Kerimowi i Rafixowi za nagrody, a wszystkim uczestnikom za ladne prace.
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

a tobie dzieki za wskrzeszenie slonecznikow :)
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

przemo wrote:Szkoda ze nie lepsze i większe fotki, bo miło byłoby sie lepiej przyjrzeć.
Fotek jest dużo więcej (i są wielkie, są zbliżenia itp.), różne ujęcia, więc jak usiądę na serio, to ogarnę to wszystko :) Na razie Wam wrzuciłem, żebyście mieli. A kolory są dość wiernie odwzorowane, prób i testów robiłem sporo, nim złapałem dobre ustawienie ;)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

tylko nie wrzucaj 500 fot do tematu, link do galerii wystarczy ;)
Image
mr_Denial

Post by mr_Denial »

Bry.

Klasycznie już podziękuje organizatorowi, sędziom, no i mazakom za przybycie.
Było sympatycznie, pogadaliśmy o malowaniu, graniu, czeskich filmach i muzyce.... no i piwko było, więc jak się mogło nie podobać :P

Dodam od siebie, że wszystkie fekli wyglądają lepiej niż na zdjęciach(sorry Sławku!) ;)

Heh, ciesze się, że udało mi się coś tam wyrwać, bo perypetie ze felkiem były spore.
Miał być do gry: cały sklejony, podstawka do gry, mazany na spotkaniach malarskich w ramach wprawek i zabijania czasu.
Jakoś szło, więc odpicowałem tu i tam po to tylko żeby na dzień przed konkursem spadł mi z biurka ...... TA DAM!

Ze swojej strony obiecuje, że następnym razem nie będę wieśniaczył z podstawką i tym kołkiem z OBI co pan nie chciał niższego uciąć niż 10 cm :bonk:

Gratuluje zwycięzcom! Dzięki wszystkim, że byliście .... no i że mi pozytywnie wjechaliście na ambicje oraz daliście kopa do działań,
na następnym konkursie was dojade...aaaaa ha ha ha :bonk:

Ps. Sławol mordo nasza, czekamy na zdjęcia :D
ainuin

Post by ainuin »

Zacne pacynki. Nie widziałem z bliska. Za to po zdjęciach chciałbym pozostawić dwa słowa komentarza.

W kategorii model pojedynczy

1 miejsce wybija się ponad resztę

W kategorii duży model.

Jak wyżej, aczkolwiek poważniejsze potraktowanie pracy numer 3 (orc looted land raider ?) mogło by być kluczem do sukcesu. Pomysł fajny.

Kategoria oddział.

Miejsce 1 i 2 pozostawię bez konstruktywnego komentarza ze względów osobistych, trochę mi szkoda sędziów oceniających hehehe. Czekam na zbliżenie trójeczki.

Kategoria OPEN.

Miejsce pierwsze. "Dobre i bez gadania". Pomysł, wykonanie, malowanie chyba też aczkolwiek zbliżenia jak będą to wszystko stanie się jasne.

Miejsce drugie. Względy osobiste.

Miejsce trzecie. Widzę potencjał. Może nie na najbliższego ale na kolejnego Hussara !!!

Grand Prix ^_^
lisius

Post by lisius »

Ponownie Klasyczne podziękowania organizatorowi i sędziom, no i malarzom za piękne prace

Sporo oglądania i gadania było... teraz wiem że koty lubią oliwki :idea:

Udało mi się dokończyć na czas tylko jeden model. Niestety w piątkowy wieczór przyszedł mi do głowy genialny pomysł polakierować no i poszły rozjaśnienia itp itd... potoki łez się polały i wyrażeń do producenta i sprzedawcy lakieru :cry: itp...
więc wyszło jak wyszło trochę za ciemno ale za to brudaśnie.

Mała wzmianka GROT TANK (grot landraider) to został zbudowany w oparciu o model IG Cyklop forge worlda - taka jeżdżąca mina. Wszystko sklejone z plastucarda oprócz gąsienic, włazu na górze i broni od maxmini - postapocalyptic guns. Nieoczekiwanie wyszło iż wygląda on identycznie prawie jak pomniejszony landrider. W zamierzeniu miało to być trzy czołgi. Dwa nie zdążyłem dopieścić do stanu podkładowania.
Ale to i dobrze bo mam pomysł na dioramę z grot terminatorami (groty w kartonowych pudłach) wyłażącymi z grot landridera;)
Red goz FASTA wiz Da Hamsta!!!
Marta

Post by Marta »

A moglibyscie podpisac tez prace ksywami? Bo tutaj jakos nikt sie nazwiskami nie chwali, a chcialabym wiedziec (nie zgadywac) kto co pomalowal:D
Na razie rozgryzlam tylko Slawola, lisiusa i chyba Ignis.

pzdr
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Post Reply