[PL] Malunki REDAVA
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki REDAVA
klimatowy ten halfling, dla mnie bomba 
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
Bardzo, ale to bardzo mi się podoba! 
Ziemiste, naturalne odcienie, udana mała scenka. Super. Nawet się nie będę czepiał, bo i w sumie nie mam do czego
Ziemiste, naturalne odcienie, udana mała scenka. Super. Nawet się nie będę czepiał, bo i w sumie nie mam do czego
Super! Mowiac krotko: dobrze spedzone te 5-6 godzin.
Klimat taki tolkienowski dla mnie (nie mylic z obecnym LOTRem), bardzo mily i przyjemny.
Klimat taki tolkienowski dla mnie (nie mylic z obecnym LOTRem), bardzo mily i przyjemny.
*** de gustibus non est disputandum ***
Ok dawno mnie tu nie było więc zapodam w swoim temacie fotki Łowcy Głów. W sumie zdjęcia nie są rewelacyjne bo nie miałem czasu aby zanieść go do Gimiaka no ale coś tam widać
.
Click to see full-sized image
Obecnie walczę z Jet Bikerami do moich Eldarów i może dzisiaj jeszcze jakieś zdjęcia porobię. Ogólnie teraz muszę wziąć się za armię więc będę malował trochę Eldarów.
Click to see full-sized imageObecnie walczę z Jet Bikerami do moich Eldarów i może dzisiaj jeszcze jakieś zdjęcia porobię. Ogólnie teraz muszę wziąć się za armię więc będę malował trochę Eldarów.
a ja jestem bardzo ciekaw. ten model to chyba jedna z najfajniejszych prac w całej ME4. nawet mimo tego że to Warzone - broni się! 
zrobiłeś swoje światłocieniem i intensywnymi rozjaśnieniami. działa.
do tego udana sceneria, fajna tabliczka - czego tu się czepiać?
Spokojnie to będą tylko TT więc wątpię że przesadzęNameless wrote:kolejny ktory chce mnie zawstydzacREDAV wrote:będę malował trochę Eldarów.
Fajnie, że się podoba ale szkoda że zdjęcia wyszły jak wyszły bo w rzeczywistości kolorki są fajniejsze. Nie byłem pewien tylko do suchych pasteli na podstawce bo nie wiem czy nie przesadziłem ale widocznie jest ok.mahon wrote:a ja jestem bardzo ciekaw. ten model to chyba jedna z najfajniejszych prac w całej ME4. nawet mimo tego że to Warzone - broni się!
wygląda jakbyś nie przesadził...
A jak prezentuje się na półce!!?
Jeszcze raz dzięki RED! Trafiłeś nim w 10!
Jeszcze raz dzięki RED! Trafiłeś nim w 10!
Cold "Strobe Light Network"
Ok dano nic nie zamieszczałem tak więc zapodam wam ostatnich Eldarskich Jet Bikerów. Modele malowane do mojej armii tak więc nie szalałem za bardzo.
I tutaj macie jeszcze zdjęcie rodzinne 6 osobowego oddziału.
I jak wam się podobają popirdułki ??
Dzisiaj zacząłem pracę nad jednostką Guardianów tak więc mam nadzieję że zakończę ich w przyszłym tygodniu. Puki co popsikałem ich trochę aerografem i jutro zabieram się do dalszej pracy.
Click to see full-sized imageI tutaj macie jeszcze zdjęcie rodzinne 6 osobowego oddziału.
Click to see full-sized imageI jak wam się podobają popirdułki ??
Dzisiaj zacząłem pracę nad jednostką Guardianów tak więc mam nadzieję że zakończę ich w przyszłym tygodniu. Puki co popsikałem ich trochę aerografem i jutro zabieram się do dalszej pracy.