Click to see full-sized image[PL] Galeria qc
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
quidamcorvus
Re: [PL] Galeria qc
Dachówki położone, jeszcze kilka detali i poprawek i można malować:
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageRe: [PL] Galeria qc
jakos tak wykonane kola szpeca ten "furgon" :/ naprawde ciekawy ten pojazd ale te kola ... czekam na pomalowany 
Ostatecznie koła pomalowane i na gotowym powozie obronią się same! Będzie dobrze.
Brawo za rozmach i kreatywność!
Pozdro!
EDIT: ...
... może jednak przydałoby by się kołom delikatne uszczuplenie?... 
Brawo za rozmach i kreatywność!
Pozdro!
EDIT: ...
Cold "Strobe Light Network"
-
quidamcorvus
Reklama niesponsorowana:
Dostępna jest kolejna edycja podręcznika Warheim Fantasy Skirmish.
Więcej TUTAJ.
Dostępna jest kolejna edycja podręcznika Warheim Fantasy Skirmish.
Więcej TUTAJ.
A mi tam ten wózek się podoba, nawet z tymi kołami, przypominają mi felgi z głębokimi rantami 
-
quidamcorvus
Wczoraj wieczorem pomalowałem skórę i włosy Reiklandczyków (od góry i od lewej: bohaterowie (2x Adiutant, Porucznik, Prezbiter Sigmara oraz Kapita (swoją drogą Porucznik i Kapitan to moje ulubione modele bohaterów Imperium - nie licząc Prezbiterów), Sygnalista i Chorąży, Żołnierze, Kusznicy, Miecznicy) oraz kompania w całej okazałości:
Dwóch Magistrów Magii też (od lewej: Magister Bursztynu i Magister Jadeitu):
Widać coś?
Click to see full-sized imageDwóch Magistrów Magii też (od lewej: Magister Bursztynu i Magister Jadeitu):
Click to see full-sized imageWidać coś?
Widać widać. Tylko wszyscy mają tą skórę jakąś taką ...jednakową? Trochę urozmaiceń im brakuje.
Pzdr!
Pzdr!
Cold "Strobe Light Network"
Twarze mi się podobają, na resztę trzeba jeszcze poczekać 
A tak asekuracyjnie powiem, że wszystkie modele mi się podobają, żeby mi Ania zaraz nie powiedziała, że znów podobają mi się te najbrzydsze
A tak asekuracyjnie powiem, że wszystkie modele mi się podobają, żeby mi Ania zaraz nie powiedziała, że znów podobają mi się te najbrzydsze
-
quidamcorvus
Dzięki 
Nałożyłem podstawowe kolory na główne elementy powozu. Choć to Żołnierze z Reiklandu, to główne barwy (błękit i czerwień) są charakterystyczne dla Altdorfu - stolicy Imperium, reiklandzka biel będzie dodatkiem:
Nałożyłem podstawowe kolory na główne elementy powozu. Choć to Żołnierze z Reiklandu, to główne barwy (błękit i czerwień) są charakterystyczne dla Altdorfu - stolicy Imperium, reiklandzka biel będzie dodatkiem: