[PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19-20.02 - propozycja wspolpr
NOOOOO Slawol!!! mam nadzieje ze sie zobaczymy na słonecznikach! <przytul>
Ja już się nawet nie śmiem deklarować po tym jak poprzednim razem nawaliłam. Ale chętkę mam jednakową ^^ No i coraz większą determinację.
Powodzenia swieta_barbara i WT w organizacji! Czekam więc na Sloneczniki i na blast from the past
Powodzenia swieta_barbara i WT w organizacji! Czekam więc na Sloneczniki i na blast from the past
Ach och! Macie mi duruma znaleźć, Huncwoty!Camelson wrote:NOOOOO Slawol!!! mam nadzieje ze sie zobaczymy na słonecznikach! <przytul>
@Aniu, no miejmy nadzieję, że uda Ci się tym razem, trzymam kciuki
Impreza sie odbedzie, choc prawdopodobnie pod innym szyldem.
Mahon i Nameless odpicowuja obecnie regulamin, Slawol pospieszyl tez z pomoca i zdeklarowal sie co do zdjec, wiec warto juz myslec o jakichs projektach. Dzieki wielkie za odpowiedzi!
Chwilowo mamy juz regulamin turnieju WFB, mozna z niego wyluskac co bardziej soczyste keski nt. dojazdu, noclegu, imprezy wieczornej, itp.
https://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 32&start=0
Jestesmy obecnie na etapie uzgadniania ze sponsorami nagrod Nie bedzie to moze najnowsze Lamborghini, ale z pewnoscia warto przysiasc troche nad pedzlami. Uchyle rabka tajemnicy - kategorie SF i Fantasy beda polaczone. Nie chce psuc chlopakom pracy, wiec juz wiecej nie zdradze, w kazdym razie goraco zachecam do wziecia udzialu w naszym konkursie.
Mahon i Nameless odpicowuja obecnie regulamin, Slawol pospieszyl tez z pomoca i zdeklarowal sie co do zdjec, wiec warto juz myslec o jakichs projektach. Dzieki wielkie za odpowiedzi!
Chwilowo mamy juz regulamin turnieju WFB, mozna z niego wyluskac co bardziej soczyste keski nt. dojazdu, noclegu, imprezy wieczornej, itp.
https://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 32&start=0
Jestesmy obecnie na etapie uzgadniania ze sponsorami nagrod Nie bedzie to moze najnowsze Lamborghini, ale z pewnoscia warto przysiasc troche nad pedzlami. Uchyle rabka tajemnicy - kategorie SF i Fantasy beda polaczone. Nie chce psuc chlopakom pracy, wiec juz wiecej nie zdradze, w kazdym razie goraco zachecam do wziecia udzialu w naszym konkursie.
Bardzo chętnie wziąłbym udział w konkursie ale jak to wyjdzie w praktyce to się dopiero okaże, wszystko jak zwykle zależne jest od pieniędzy
No ja też pewnie się pojawię. Tak niedaleko, że nie wypada się nie pokazać Czy coś uda się zmalować? - raczej wątpliwe, ale może chociaż Slawolowi jakiegoś duruma znajdziemy w Łomiankach
jesteśmy mu to winni w Gorzowie on nam znalazł o północy
I jak tam, sa jakieś wieści może? Bo konkurs juz coraz blizej
I jak tam, sa jakieś wieści może? Bo konkurs juz coraz blizej
wiadomo już ile ludzia łapie się na odział
Już nowy rok, czasu coraz mniej, czy wiadomo już coś wiecej o konkursie?
W tym tygodniu zawisnie ostateczne info nt. konkursu.
Przepraszam za zwloke, ale wciaz jeszcze jestem w trakcie waznych ustalen z glw. organizatorem turnieju.
Pozdrawiam
Przepraszam za zwloke, ale wciaz jeszcze jestem w trakcie waznych ustalen z glw. organizatorem turnieju.
Pozdrawiam