Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Muszę jeszcze znaleźć śmiałka który mi to wyrzeźbi, żeby ten przerośnięty gob wyglądał jako tako, bo greenstuff i inne masy dla mnie to tylko szpachlówka
dziś mam jakiś taki kolorowy, tęczowy trochę dzień... no dobra, zielono-niebiesko- fioletowy. WIP szoty czandżelinga, fajny figs, same szmaty, kilka rąk.... i czarna dziura. Plecki ma już w miarę pomalowane, kolory są trochę żywsze niż na fotkach (np. mega jasny Livery Green Vallejo), podoba mi się ten koleś....
No model nie jest tak wybitny, że padam przed nim na kolana i maluję go platynowym pędzelkiem jest fajny i szybko i fajnie się go maluje. Ale jeśli o samą rzeźbę chodzi to taki jakiś przeciętniak. Docelowo chcę go podobnego do Ańowego lorda na dysku (https://www.chestofcolors.com/cofc-postn ... _photo.php). Ale u mnie będzie więcej niebieskiego.
A mi ten model w miarę się podoba - jako jeden z ostatnich wypustów GW.
Ciekawe podejście do tematu, tylko ten zielony na fotkach jest taki trochę blady... No ale mam nadzieję, że będzie żywszy (jak mówisz), jak zrobisz lepsze zdjęcia