aaahahahahahhahaha nie mogłem się powstrzymać od razu zaznaczę, że to nie moje ale
chcę takiego giganta do moich gobów
Click to see full-sized image
autorowi gratuluję pomysłu
[PL] Malunki C'tana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki lcs9
oj chciałbym go zobaczyć w twoim wykonaniu....
Muszę jeszcze znaleźć śmiałka który mi to wyrzeźbi, żeby ten przerośnięty gob wyglądał jako tako, bo greenstuff i inne masy dla mnie to tylko szpachlówka
-
- The Better Choice
dla autora powyzszej konwersji tezlcs9 wrote:greenstuff i inne masy dla mnie to tylko szpachlówka
dla mnie pewnie jeszcze bardziej
Hah ten goblin na podstawce giganta wygląda jak piłeczka , a z ustawienia nogi giganta wywnioskowałem że zaraz go kopnie .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
dziś mam jakiś taki kolorowy, tęczowy trochę dzień... no dobra, zielono-niebiesko- fioletowy. WIP szoty czandżelinga, fajny figs, same szmaty, kilka rąk.... i czarna dziura. Plecki ma już w miarę pomalowane, kolory są trochę żywsze niż na fotkach (np. mega jasny Livery Green Vallejo), podoba mi się ten koleś....
widziałem ten model na żywca w te wakacje malowany przez EM też jest [FAJNIE] pomalowany Ciśnij dalej, bo ładnie Ci idzie
model może nie jest jakiś wybitny, ale tęczowe malowanie bardzo mu służy. proszę proszę.... kontynuuj
No model nie jest tak wybitny, że padam przed nim na kolana i maluję go platynowym pędzelkiem jest fajny i szybko i fajnie się go maluje. Ale jeśli o samą rzeźbę chodzi to taki jakiś przeciętniak. Docelowo chcę go podobnego do Ańowego lorda na dysku (https://www.chestofcolors.com/cofc-postn ... _photo.php). Ale u mnie będzie więcej niebieskiego.
A mi ten model w miarę się podoba - jako jeden z ostatnich wypustów GW.
Ciekawe podejście do tematu, tylko ten zielony na fotkach jest taki trochę blady... No ale mam nadzieję, że będzie żywszy (jak mówisz), jak zrobisz lepsze zdjęcia
Ciekawe podejście do tematu, tylko ten zielony na fotkach jest taki trochę blady... No ale mam nadzieję, że będzie żywszy (jak mówisz), jak zrobisz lepsze zdjęcia