za szczeniaka nie uważałem ich za istotne.
istotne było nie odłamać KMów i działek
[PL] Warsztat theotrila
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat theotrila
Hmm wracając do tematu
Chciałem pokazać parę zdjęć figurek nad którymi obecnie się pastwie :
Click to see full-sized image
Dość stara figurka, postanowiłem ją w końcu pomalować.
Zdjęcie pojazdu opancerzonego na podstawce wykonanej z papieru toaletowego+ gazety+ piasek ( wikol included)- Pierwsza moja tak duża podstawka.
Ciało Sumothaya - work in progress:
Kolejna...
Dark elf na raptorze, dawno zacząłęm- postanowiłem skończyć ale zacząłem od przemalowywania
Tak wygląda stara jedna strona
Model będzie szedł w takim kierunku kolorystycznym ( wszystko malowane aerografem- końcowe rozjaśnienie na skórze nie gotowe)
Trochę forum zaśmieciłem
Chciałem pokazać parę zdjęć figurek nad którymi obecnie się pastwie :
Dość stara figurka, postanowiłem ją w końcu pomalować.
Zdjęcie pojazdu opancerzonego na podstawce wykonanej z papieru toaletowego+ gazety+ piasek ( wikol included)- Pierwsza moja tak duża podstawka.
Ciało Sumothaya - work in progress:
Kolejna...
Dark elf na raptorze, dawno zacząłęm- postanowiłem skończyć ale zacząłem od przemalowywania
Tak wygląda stara jedna strona
Model będzie szedł w takim kierunku kolorystycznym ( wszystko malowane aerografem- końcowe rozjaśnienie na skórze nie gotowe)
Trochę forum zaśmieciłem
-
- Chest of Colors
świetnie wychodzi praca areografem na figurach, tak poza tym chętnie zobaczę końcowe efekty pierwszego Pana bo wygląda naprawdę zacnie
Grrrr kupiłem nowy aerograf przez neta z nowym przewodem do kompresora i sie okazało żę zła końcówke na kablu wybrałem i nie pasuje do kompresora
Jak się człowiek spieszy to się Demi_morgana cieszy
Jak się człowiek spieszy to się Demi_morgana cieszy
ty co jest z ta jaszczurka ??
- jakiś taki sandwich limonkowo buraczany ??? bo na razie nie czaje pomysłu ...
ale krasnal zapowiada sie fajnie (dopóki nie zmienisz zdania i nie zrobisz połowy fioletowej a drugiej zielonej)
(tarcza narazie lux )
wóz pancerny - nie znam sie to będę się ośmieszał
"korpus Delicti" taki 'jeśienny jak na razie'
- jakiś taki sandwich limonkowo buraczany ??? bo na razie nie czaje pomysłu ...
ale krasnal zapowiada sie fajnie (dopóki nie zmienisz zdania i nie zrobisz połowy fioletowej a drugiej zielonej)
(tarcza narazie lux )
wóz pancerny - nie znam sie to będę się ośmieszał
"korpus Delicti" taki 'jeśienny jak na razie'
Raptor bedzie zielony. Fioletem to kiedys zaczałem malować, teraz bedzie w kolorze zielonym -całość.jakiś taki sandwich limonkowo buraczany ??? bo na razie nie czaje pomysłu ...
no zostało ci sporo tego przemalowywania na jaszczurku. a wózek mi się jak zawsze podoba. fajnie że wprowadziłeś tu taką tematykę
To swoją drogą!mahon wrote:istotne było nie odłamać KMów i działek
Podoba mi się twarz Krasnoluda, płaszcz, podstawka pod pojazdem (sam pojazd oczywiście też) i kolor jaszczura - ten zielony... Klejnot na tarczy trochę bym rozjaśnił jeszcze... I to tyle, więcej potem