Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
dobrze że piszesz. nie każdy miał okazję się przekonać. ja już tak...
znalazłem też spraye "nie topiące", ale sprawdza się też przemalowanie całości np. trochę rozcieńczonym wikolem - tworzy taką fajną skorupkę i utwardza materiał przy okazji...
oczywiście najszybciej będzie DUŻYM pędzlem
Odkurzyłem stare makiety i wygrzebałem młyn wodny złożony z drewnianych "puzzli" 3D, przeprowadziłem już drobne renowacje: wymieniłem komin, blanki na wieży, kamienne kolumny i podstawę. Złożyłem też pozostałości 'akweduktu' doprowadzającego wodę do młyna. Konstrukcję czeka jeszcze sporo pracy, ale podstawa już jest. Click to see full-sized image
Tobie się nudzi z tą budowlanką, czy co? Stawiasz jedną budowlę po drugiej w takim tempie, że zdążyłbyś chyba Polskę na Euro 2012 przygotować już na wiosnę 2011
Podziwiam Twój zapał do tego wszystkiego... No i jeszcze tyle uwagi poświęcasz detalom.
Masakra... ta poprzednia brama też jest rewelacyjna, czekam na malowanie!