[PL] Galeria JerzyKa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria JerzyKa
No jest niesamowity, dlatego też bardzo chciałbym mieć okazję pomalować takiego ziomka
wie ktoś gdzie można jeszcze kupić takiego starocia? Ma ktoś może? 
chciałbym zobaczyć o jaki model chodzi ale coś mi nie wyświetla zdjęcia 
Dalej męczę Ultramarinsów. Robią się trochę nudni, ale przynajmniej maluje się ich szybko - tych 3 pomalowałem w około 12 godzin. Jeszcze trzech kolejnych i będę mógł pomalować coś dla siebie z Konfry
Click to see full-sized image
Wiem - złoto wyszło za bardzo żółte, ale to w końcu tabletop...
Click to see full-sized imageWiem - złoto wyszło za bardzo żółte, ale to w końcu tabletop...
niejeden gracz chciałby mieć tak atrakcyjnie pomalowaną armię.. gratulacje!
Stop competing with others. Start competing with yourself.

niebieskich seneszalibędę mógł pomalować coś dla siebie z Konfry
trzeba ci przyznać że nie zły to TT
...a niebieską farbę to hurtem kupujesz? 
Myślałem raczej o niebieskawych MidnorkachMaru wrote:niebieskich seneszali
Niebieski kolor to Ensign Blue firmy Derivan Minis w buteleczkach 36 ml, więc na parę figurek jeszcze mi wystarczymahon wrote:...a niebieską farbę to hurtem kupujesz?
Fajne chopki, ale....
pancerze wyglądają jak pogryzione przez szczury, noi złoty taki żółty serek, bez połysku, reszta "metalu" też taka płaska. Poza tym to baaaaardzo ładny, żywy niebieski, taki Bohunowy trochę
pancerze wyglądają jak pogryzione przez szczury, noi złoty taki żółty serek, bez połysku, reszta "metalu" też taka płaska. Poza tym to baaaaardzo ładny, żywy niebieski, taki Bohunowy trochę
-
Nameless
- The Better Choice

nie sluchaj elceesa, jerzyk.
to armia. wiemy ze scinales jakosc. nie przeszkadza nam to. rzadko ktore armie tak wygladaja.
to armia. wiemy ze scinales jakosc. nie przeszkadza nam to. rzadko ktore armie tak wygladaja.
Dokładnie! Jak ktoś płaci za tabletop, to dostaje figurki na przyzwoitym poziomie, ale nic ponadto (i nic więcej chyba też nie oczekuje). Tym bardziej, że w przypadku armii ludzie widzą las, a nie pojedyncze drzewaNameless wrote:to armia. wiemy ze scinales jakosc. nie przeszkadza nam to. rzadko ktore armie tak wygladaja.