[PL] Malunki C'tana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki lcs9
pomysl na biedronke ekstra, tez musisz pomalować stonkę
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
ahahahahaha, genialny plan... dziś po pracy trzeba będzie go wprowadzić w życie...
stonka, może też jedna pszczółka..
stonka, może też jedna pszczółka..
@Nameless - a mnie chłopaki zaskoczyli. Egipt? Skarabeusze? Hieroglify? Owady? Kurczę, w sumie to chyba i racja... Ja zawsze myślałem że to raczej Arni-terminator i jego "I'll be back"
no dobra, żartowałem... wygłupiam się
no dobra, żartowałem... wygłupiam się
a już myślałem że przestali nas doceniać
fajnie jest, bo jesteście fajni, a fajnie jest pożartować z fajnymi ludźmi. fajnie, nie?
fajnie jest, bo jesteście fajni, a fajnie jest pożartować z fajnymi ludźmi. fajnie, nie?
Hi hi hi hi hi hi, ja dziś i tak mam głupawkę od rana w pracy... także te rozmowy jeszcze bardziej ją pogłębiają
Tymczasem borem lasem Nightbringer stoi i czeka aż mu ktoś klatę wygładzi na maxa.. Ogólnie nie mam jeszcze konceptu na jego sz(m)aty, może ktoś z was ma jakiś fajny nekronowy pattern na jego ciuchy? Ogólnie założenie jest takie, że skóra chłopka świeci na zielono, szmaty czarne z tysiącami świecących na zielono wzorków (jak na destroyerze), myślałem, żeby też zrobić jakąś taką jak ma Ańa na jednej z figurek (taka jakaś czarodziejka w zamarzniętej u dołu sukience). Może Wy macie jakiś genialny pomysł który mnie zainspiruje?
Tymczasem borem lasem Nightbringer stoi i czeka aż mu ktoś klatę wygładzi na maxa.. Ogólnie nie mam jeszcze konceptu na jego sz(m)aty, może ktoś z was ma jakiś fajny nekronowy pattern na jego ciuchy? Ogólnie założenie jest takie, że skóra chłopka świeci na zielono, szmaty czarne z tysiącami świecących na zielono wzorków (jak na destroyerze), myślałem, żeby też zrobić jakąś taką jak ma Ańa na jednej z figurek (taka jakaś czarodziejka w zamarzniętej u dołu sukience). Może Wy macie jakiś genialny pomysł który mnie zainspiruje?
-
- The Better Choice
ja tam swojego nightbringera juz pomalowalem i myslec nad kolejnym mi sie nie chce
z tego co powiedziales, to koncepcje masz juz raczej mocno rozbudowana, wiec po prostu zacznij malowac.
z tego co powiedziales, to koncepcje masz juz raczej mocno rozbudowana, wiec po prostu zacznij malowac.
ty nie przesadzaj, znajdziesz jeszcze inny model na te kolejne pomysły. zrealizuj porządnie w swoim stylu te założenia - poświatę/blask od skóry i świecące neonowo wzorki (TRON? ) - takie jak robisz na swoich necronach, albo takie ścieżki jak są drukowane na elektronicznych płytkach. starczy. na pewno starczy...
że też wcześniej na to nie wpadłem....
układy elektroniczne.... w połączeniu z nekronowymi wzorkami..... mniam. I oto nadszedł czas kiedy kończę pracę.. i lecę malować, malować, malować....
układy elektroniczne.... w połączeniu z nekronowymi wzorkami..... mniam. I oto nadszedł czas kiedy kończę pracę.. i lecę malować, malować, malować....