W związku z nadchodzącym wydaniem Dark Eldarów chcielibyśmy w miesiącu grudniu zorganizować mały konkurs malarski malarski na pomalowanie jednego, wybranego za pomocą ankiety modelu do DE. Pierwszy konkurs (Blood Crushers competition) wypadł bardzo sympatycznie.
Nie przewidujemy nagród, chodzi bardziej o realizację swoich wizji, pomysłów oraz spróbowanie pomalowania czegoś (być może) innego i nowego, niekoniecznie związanego z aktualnie zbieraną armią. Pierwszy konkurs pokazał, że jakość malowania nie jest aż tak wielkim wyznacznikiem. Liczy się ciekawy pomysł. Nie jest to żaden wyścig szczurów o złote kalesony, chodzi o czystą zabawę. Jeżeli malowanie sprawia ci przyjemność, to czemu nie miałbyś spróbować?
Akcję reklamujemy na kilku forach, być może znajdzie się kilku chętnych, którzy zechcą uczestniczyć w naszym konkursie.
Czy masz odwagę i chęci podjąć się niniejszego wyzwania?
Kwestię organizacyjną - zakup modeli, rozważyć można później. Póki co liczymy na wasze głosy.
Aktualne modele Morcznych Eldarów znajdziecie klikając na poniższy odnośnik.
https://www.games-workshop.com/gws/conte ... =13200009a
[PL] Dark Eldar competition - grudzień 2010
-
Nameless
- The Better Choice

Re: [PL] Dark Eldar competition - grudzień 2010
a moze bys wkleil zdjecia dla leniwych i nie znajacych na pamiec oferty gw? 
a pomysl popieram
a pomysl popieram
Wystarczy kliknąć na odnośnik na dole strony. Póki co, część modeli nie jest jeszcze w Advance Orderze, toteż podałem to w taki a nie inny sposób. Chciałem aby wszystkie modele były widoczne. 
Hmm może wezmę udział .Nie jestem takim wymiataczem jak wy ale nie zaszkodzi spróbować .Zagłosowałem na Archona ,IMO całkiem ładna figurka .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
oddany głos na Archona 
A mnie się wydaje, że na taką konkurencję fajnie by się sprawdził Urien Rakarth (z pewnością da się go pomalować bardziej różnorodnie niż Archaona) , a po za tym to super udany model i ma w sobie duży potencjał 
Powodzenia!
Powodzenia!
bezkonkurencyjnie Urien
Ankieta wrzucona została na trzech forach. Po jej zakończeniu model do malowania wybrany zostanie jako 'najpopularniejszy' biorąc pod uwagę trzy ankiety.
Urien, Urien