[PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.2010
Re: [PL] Konkurs Malarski 'Hussar 2010' - Warszawa 23.10.201
bardzo dobry pomysł!
ja jestem za! 
Dzień dobry
Zacznę tak ładnie, bo po raz pierwszy tutaj piszę
Wirtuozem pędzla nie jestem, ale chętnie się zjawię i zabiorę coś ze sobą.
Trzeba wspierać dobre inicjatywy. Szału z mojej strony nie będzie, bo o konkursie dowiedziałem się wczoraj od kolegi(przespałem sprawę ;|).
Liczę na to, że coś podpatrzę, czegoś się nauczę no i miło spędzę czas.
Wstyd nie być tym bardziej, że to na mojej dzielni
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Zacznę tak ładnie, bo po raz pierwszy tutaj piszę
Wirtuozem pędzla nie jestem, ale chętnie się zjawię i zabiorę coś ze sobą.
Trzeba wspierać dobre inicjatywy. Szału z mojej strony nie będzie, bo o konkursie dowiedziałem się wczoraj od kolegi(przespałem sprawę ;|).
Liczę na to, że coś podpatrzę, czegoś się nauczę no i miło spędzę czas.
Wstyd nie być tym bardziej, że to na mojej dzielni
Pozdrawiam i do zobaczenia.
Jest już pierwszy chętny, może jeszcze ktoś się skusi? Fajnie będzie, nie dajcie się namawiać, ja ekipy z chesta na żywo jeszcze nie widziałem tak ,że taki wypadzik dzień przed byłby bardzo pomocny 
-
Nameless
- The Better Choice

w piatek pewnie malo kto bedzie (poza warszawiakami oczywiscie). jakas impreza ma sie odbyc po konkursie.
Z Warszawy myśle ze kilka osób na piątek sie umówi na piwko integracyjne przed konkursem
a może ktoś przyjedzie też dzień wcześniej to też na pewno bedzie chetny.
tylko piszcie zeby cos ustalic jakby co 
a może ktoś przyjedzie też dzień wcześniej to też na pewno bedzie chetny.
możemy się umówić na integracyjne składanie zabudowy wystawowej w piątek po południu a później na integracyjny kufelek
- to oczywiście parszywy żart organizatora... chociaż z drugiej strony, jakby ktoś się bardzo nudził to zapraszam 
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
prawidłowe podejściemr_Denial wrote:Wirtuozem pędzla nie jestem, ale chętnie się zjawię i zabiorę coś ze sobą.
Trzeba wspierać dobre inicjatywy
z tym nie powinno być problemumr_Denial wrote: Liczę na to, że coś podpatrzę, czegoś się nauczę no i miło spędzę czas
no w tej sytuacji to... no comment & do zobaczeniamr_Denial wrote:Wstyd nie być tym bardziej, że to na mojej dzielni
Chętnie pomogę ale jeśli będziecie się tym zajmować nadal koło 19 bo przyjadę do warszawy dopiero na 18 gdyż zatrzymuję się u brata u którego do wyżej wymienionej godziny nikogo w domu nie majon wrote:możemy się umówić na integracyjne składanie zabudowy wystawowej w piątek po południu a później na integracyjny kufelek- to oczywiście parszywy żart organizatora... chociaż z drugiej strony, jakby ktoś się bardzo nudził to zapraszam
dzięki - sądzę, że nie wcześniej jak na tydzień przed konkursem będę wiedział od której godziny mogę wbijać się na salę w piątek i przygotowywać cały bałagan (mniej więcej rok temu siedziałem do 23.30 więc jeżeli nie dostanę sali ok. południa do powinieneś się załapaćFlameon wrote:Chętnie pomogę ale jeśli będziecie się tym zajmować nadal koło 19