[PL] Warsztat Szczurka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
maciejrusztyn
Re: [PL] Warsztat Szczurka
mahon wrote:Dziękuję!
A smok mi sie bardzo podoba juz go komentowałem:)
To raczej ja przepraszam .Dziękuję!
fotki drugiej pani (swieci sie bo lakieru nie ma):
Click to see full-sized image
elf z tyłu prawie super
z przodu - szara plama (i w ogóle nie wyrażna fotka
)
smok - gites z każdej strony ... wiesz co najsłabiej ma położone światło ?
- kuriozalnie głowa
poza tym jest totalne oczojebny a udało ci się uniknąć oparcia kontrastu tylko na kontraście kolorów (czerwony / zielony) a to wcale niełatwe bo to kusząca pułapka (ee... to znaczy władowałeś się w nią na dziobie smoka
ale tylko tam )
co tu ukrywać landryna ci wyszła
o drugi elf w miedzy pościu
lepszy . ale płaszcz od przodu to szara plama a z tyłu tak ładnie (ale tym razem elf od przody nie jest plaskaty )
z przodu - szara plama (i w ogóle nie wyrażna fotka
smok - gites z każdej strony ... wiesz co najsłabiej ma położone światło ?
- kuriozalnie głowa
poza tym jest totalne oczojebny a udało ci się uniknąć oparcia kontrastu tylko na kontraście kolorów (czerwony / zielony) a to wcale niełatwe bo to kusząca pułapka (ee... to znaczy władowałeś się w nią na dziobie smoka
co tu ukrywać landryna ci wyszła
o drugi elf w miedzy pościu
lepszy . ale płaszcz od przodu to szara plama a z tyłu tak ładnie (ale tym razem elf od przody nie jest plaskaty )
Co do fotek ...nie umiem ich po prostu robic

Czasami bardzo sie staram ale i tak nic z tego nie wychodzi ,wszystko cukierkowo-koloroweco tu ukrywać landryna ci wyszła

Smoka ocenię, jak skończysz 
Za to druga figurka mi się podoba od przodu! Kolor płaszcza przemilczę. Tak samo gałęzie
No i fotki za małe, żeby mógł się czepiać
A rogi smoka to są pomalowane tak samo, jak gałęzie na podstawce drugiej figurki - w ogóle masz taki styl, że to wygląda jak guma albo coś takiego mokrego/elastycznego...
Za to druga figurka mi się podoba od przodu! Kolor płaszcza przemilczę. Tak samo gałęzie
macka ??jak guma albo coś takiego mokrego/elastycznego...