Czekam na kolejne prace bo miło mi się to ogląda i można się czegoś nauczyć
[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
Jak dla mnie super praca. Na szczególną uwagę zasługują oczywiście czerwienie a zwłaszcza cieniutkie i głębsze obdrapania które tworzą fajną fakturę na pancerzu. Metaliki też bardzo dobre chociaż mimo wszystko trochę jeszcze za podobne do NMM'u. Jedyne co mi nie pasuje to podobieństwo kolorystyczne skał z srebrnymi elementami samego dreda ale to drobiazg.
.
No... trochę wody upłynęło w Wiśle
Czekałem i czekałem z wrzuceniem dalszych zdjęć, aż skończę ten oddział, żeby się już nie rozdrabniać
Narazie zdjęcie całości oddziału, później powrzucam jakieś zdjęcia poszczególnych modeli.
Ale tymczasem na gorąco: World Eaters Terminator Squad ! ! !
Zdjęcie się całe nie zmieściło, dlatego kliknijcie na obrazek, żeby obejrzeć całość
[rimg]https://img202.imageshack.us/img202/4286/46866500.jpg[/rimg]
Uploaded with ImageShack.us
Narazie zdjęcie całości oddziału, później powrzucam jakieś zdjęcia poszczególnych modeli.
Ale tymczasem na gorąco: World Eaters Terminator Squad ! ! !
Zdjęcie się całe nie zmieściło, dlatego kliknijcie na obrazek, żeby obejrzeć całość
[rimg]https://img202.imageshack.us/img202/4286/46866500.jpg[/rimg]
Uploaded with ImageShack.us
-
quidamcorvus
to co zrobiłeś to jest... chore... 
żałuję że nie miałeś okazji pojechać z tym do Hiszpanii na GD. ale byś tam wykosił!
malowanie dokładnie takie jak lubię - wyraźne kolory, precyzyjne linie i szczegóły, ostre światłocienie. dla mnie klasa - ale na pewno jestem stronniczy, bo ja po prostu takie malowanie lubię
trochę przy tym mi przeszkadzają te czerwone oczka, bo giną w morzu czerwieni. ale nie mam pomysłu na alternatywę
żałuję że nie miałeś okazji pojechać z tym do Hiszpanii na GD. ale byś tam wykosił!
malowanie dokładnie takie jak lubię - wyraźne kolory, precyzyjne linie i szczegóły, ostre światłocienie. dla mnie klasa - ale na pewno jestem stronniczy, bo ja po prostu takie malowanie lubię
trochę przy tym mi przeszkadzają te czerwone oczka, bo giną w morzu czerwieni. ale nie mam pomysłu na alternatywę
so cool
you're going to have a rather impressive force. are you going to do a whole army? cos you're close to it.
WOW
Wielki szacun ode mnie
Obserwując Twoje prace zastanawiam się co ja robię na tym forum z moimi skromnymi figurkami...
A tak z ciekawości - ile mniej więcej godzin zajmuje Ci pomalowanie figurki na takim poziomie?
A tak z ciekawości - ile mniej więcej godzin zajmuje Ci pomalowanie figurki na takim poziomie?
nudne to już jest
tym razem jakoś tak patrjotycznie biało czerwono
pomalował byś coś kaszaniasto by można było po komentować .. a tak nudy .. co mam ci napisać "fajne" czy cos takiego ? - tosz to nudny komentarz
o wiem można sie *** do podstawek :
co ty tam upchałeś na podstawki ?? atomowe czopki ??
ostateczna bron Khorna w walce z Slaeszem
tym razem jakoś tak patrjotycznie biało czerwono
pomalował byś coś kaszaniasto by można było po komentować .. a tak nudy .. co mam ci napisać "fajne" czy cos takiego ? - tosz to nudny komentarz
o wiem można sie *** do podstawek :
co ty tam upchałeś na podstawki ?? atomowe czopki ??
https://www.shop.microartstudio.com/chao ... cPath=3_44Maru wrote: co ty tam upchałeś na podstawki ?? atomowe czopki ??![]()
To nie moje dzieło
Anyway, dzięki za komentarze
Thx! Yeah, there will be an entire army to followarctica wrote:so coolyou're going to have a rather impressive force. are you going to do a whole army? cos you're close to it.
Hmmm, gdzieś tak ze 40-50h. Ale w tym przypadku było inaczej, bo malowałem wszystkie jednocześnie, więc na łebka wychodzi szybciejJerzyK wrote:WOWWielki szacun ode mnie
Obserwując Twoje prace zastanawiam się co ja robię na tym forum z moimi skromnymi figurkami...
Dzięki!mahon wrote:to co zrobiłeś to jest... chore...
oj nie, ale widziałem fotki ostatnio i ładnie byś się wpasował 
a co do atomowych czopków, to i mi nie za bardzo podpasowały. ale to pewnie pomysł właściciela ludków?
a co do atomowych czopków, to i mi nie za bardzo podpasowały. ale to pewnie pomysł właściciela ludków?