[PL] a co Ana porabia?

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Re: [PL] a co Ana porabia?

Post by Ana »

O rety :D Udało mi się jakiś czas temu skończyć model, ale dopiero teraz mogę się z nim zaprezentować.

Dzięki za wsparcie i pomoc w szukaniu tematu podstawkowego. Wyszło tak:

ImageClick to see full-sized image

I większe fotki dla dociekliwych, bądź posiadaczy większych monitorów ;)

[rimg]https://www.chestofcolors.com/cofc-postn ... .sized.jpg[/rimg]
(klik-klik)

Z przyjemnością poznam Wasze zdanie :rose:
-- Ańa

Image
Kuzyn

Post by Kuzyn »

Świetny!!! Boski!! Poza arielką i dredziem, twoja najlepsza praca! :clap: :D Gratuluje, naprawdę dobry, sto razy lepszy od ppkowego malowania. Fajne są takie detale ja łuski w niektórych miejscach. Świetne uchwycenie charakteru modelu. Naprawde gratuluje.
loler

Post by loler »

Masakra. Super jest. Strasznie fajny cały ten zimny klimat, podstawka wypas. Na całym modelu nie ma ani jednego nudnego momentu. Nawet na płaskich plecach coś się dzieje. Świetne, świetne i jeszcze raz świetne!!
Image
umpa

Post by umpa »

Coś pięknego... mega wypas... :clap: :clap: :clap: i jeszcze raz :clap:
Szary

Post by Szary »

Podstawka jest świetna, szczególnie mi się podoba. Fajny pomysł na ogranie rogów. Te łuski wyglądają troszkę plasko, ale to raczej brak rzeźby w tym miejscu to powoduje. Dobry, stonowany dobór kolorów (i to bez turkusu ;))
Fajne, fajne, podoba się ;)
Szary

Image
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

The he :)
teraz wygląda jak z Dark Edenu
co ci tu mówić wygląda wypas ... a masz fotke od przodu co by można zobaczyć jego pyszczek.... czy też jest tak plaskaty że nie dało rady zrobic fotki "twarzowej"

tak szukam do czego sie przyczepić ale trudno bardzo trudno ...
a wiem podstawka od boku wygląda jak by stał na bardzo krótkonogim kucu (3 fotka)
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
gimiak

Post by gimiak »

Bardzo, bardzo fajny. Chylę czoło, praca świetna. Z ciekawości muszę zapytać: długo nad nim siedziałaś? :angel:
Kramik z różnościami Gimiaka... czyli mrocznyraj.pl.
Image
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

Rewelacyjne malowanie, strasznie mi się podoba. Fajna jest skóra - z tymi fioletowymi przebarwieniami, miodna :clap: Podstawka też nieźle pasuje do modelu.
Nie przemawiają do mnie niebieskie ostrza, ja bym wolał tutaj trochę inny kolor, no ale ja sięnie znam :-)
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Karpiu

Post by Karpiu »

Aniu jak dla mni wypas. Podstwka idealnie komponuje sie z klimatem modelu. Nie ma do czego sie przyczepic :)
kacpero

Post by kacpero »

swietny.. bardzo podobaja mi sie bogate kolorki na skorze i ciekawe podejscie do 'płaskich' elementów.. na większej fotce widać kilka niedopracowanych drobiazgow (chodzi glownie o koncowe rozjasnienia bialym kolorem np na broni lub na klatce piersiowej) ale nie wplywa to znacznie na odbior calego modelu..
pancerzyk tez niczego sobie :)
tak naprawde to co bym nieco zmienil to urozmaicenie kolorystyki.. np ostrza broni w zupelnie innym kolorze, bo jak sie teraz patrzy na ten model to powstaje wrazenie ze to tylko braz i turkus..
podstawka fajna i pasuje do tego modelu.. taki jaskiniowy klimat :)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Post Reply