@Nameless - eee tam, dzięki tobie nie ja jeden lubię "nietypowe" modele
@Maru - prawdę mówiąc kupiłem go bo miałem do niego trochę sprzętu od analoga. ale fakt - wyświetlacz ma symboliczny...
no i widzisz przez przypadek kupiłeś lidera roku 2006 .. który nadal jest bardziej atrakcyjny od D70 ... bo tańszy w tej chwili o 400 zł ... (jeśli nowy a jeśli używany to o 150 zł )@Maru - prawdę mówiąc kupiłem go bo miałem do niego trochę sprzętu od analoga. ale fakt - wyświetlacz ma symboliczny...
Musisz być silny!mahon wrote:@Slawol - fascynacji tobą? no cóż... trzeba zagryźć zęby i z tym żyć
No już tak nie wzdychaj, jakoś mnie znosicieAna wrote:Ech Sławol, bardzo się cieszę, że mogliśmy pomóc
Już prawie gotowy! Na początku przyszłego tygodnia będzie finiszAna wrote:Już się nie mogę doczekać tego nowego modelu.
Click to see full-sized imageDziękówka!Maru wrote:no powiem ci że całkiem całkiem
Bo to luneta je i ma szkiełka z przodu i z tyłuMaru wrote:tylko dlaczego kółeczko się błyszczy??
Ano owszem, masz rację. Tym razem już wyszedłem od jaśniejszego koloru (baza to Khemri Brown z Foundation) i idąc ku górze trochę rozjaśniałem z Kommando Khaki i Dheneb Stone, a od spodu jest przyciemnione mieszankami z brązami i czernią. Może jeszcze za ciemno, ale myślę, że i tak wyraźniej, niż moje dotychczasowe prace.Maru wrote:poza tym zderzyłeś się z efektem skalijeśli kolor w 1:1 to np german uniform 124 to robiąc w 1:52 trzeba użyć tego samego ale o 3 tony jaśniejszego . bo wyjdzie że ten mały jest ciemniejszy (złudzenie optyczne.. ale tak jest ) a robiąc za jasny zrobimy idealne (sam na tym kiedyś ugrzęzłem
)