Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Do pomalowania mam jeszcze sanguinary guardów + carbulo. W sumie to Carbulosów mam dwie sztuki. Pierwszego będę chciał zrobić na biało z akcentem czerwonego - w głowie wygląda to dobrze. Będzie to pewnego rodzaju test i odskocznia od czerwonego. Drugiego pomaluję normalnie.
Death Company będę chciał wyciągnąć powyżej mojego obecnego poziomu. Mocno analizuję poniższą pracę: https://coolminiornot.com/231189
Kramik z różnościami Gimiaka... czyli mrocznyraj.pl.
Jeszcze takie pytanie, czy te wartości które podałeś do zmiany w PSie dotyczą tego środkowego miejsca, w których można coś wpisać, tak?Bo już sam nie jestem pewien.
Nawiasem mówiąc, ostatnio dałem zdjęcia do wywołania... Na większości kolor skóry i wszystkie czerwone akcenty wyszły nienaturalnie. ;/
Kramik z różnościami Gimiaka... czyli mrocznyraj.pl.
tam masz w zasadzie 3 wartości do wpisania lewa to czernie jest na "0" prawa to biel jest na "255" a po środku to akcent między nimi on jest na "1,00" - jako domyślne
prawdopodobnie to co ci podałem dotyczy środkowego zakresu .. (gdzie ci to podałem .. bo znależć nie mogę )
co do dziwnych fotek ... ty nie masz tam ustawionego czegoś takiego jak "żywe kolory" (to jest jedna z opcji obok sepia / BW , i inne efekty) która spowoduje przegrzanie wszystkiego