[PL] III Wymiana Figurek Chest of Colors
Re: [PL] III Wymiana Figurek Chest of Colors
Mnie też się wydaje, że częste edycje obniżą frekwencje, a może nawet jakość ... dwa razy do roku wydaje mi się już i tak być bardzo często.
Ależ ja lubię ten model! Właśnie ten! Podoba mi się schowany hełm za "kołnierzem" pancerza.
A malowanie super! Podoba mi się, ale metaliki na plecaku troszkę dla mnie za jasne. No i nawet jak dla mnie, to trochę za bardzo go uwaliłeś błotem na dole - chociaż w sumie to weteran, więc się nie będę czepiał
Ale efekt brudu sam w sobie ekstra!
Super soczewki w hełmie. Za to pieczęcie wyglądają jak plasterki kiwi albo limonki - no taki kolor mają 
A malowanie super! Podoba mi się, ale metaliki na plecaku troszkę dla mnie za jasne. No i nawet jak dla mnie, to trochę za bardzo go uwaliłeś błotem na dole - chociaż w sumie to weteran, więc się nie będę czepiał
Też bardzo lubię ten model 
To wybrudzenie do mnie niestety nie trafia, przesadzone jak diabli, nie widać gdzie kończy się podstawka a zaczyna figurka, stawiałbym raczej na mniejszą ilość błota na nogach a większe uszkodzenia pancerza na całym modelu, poza tym jest fajnie, no i bardzo zaskakujący odcień czerwieni, co do farba? Coś z P3 przeczuwam
To wybrudzenie do mnie niestety nie trafia, przesadzone jak diabli, nie widać gdzie kończy się podstawka a zaczyna figurka, stawiałbym raczej na mniejszą ilość błota na nogach a większe uszkodzenia pancerza na całym modelu, poza tym jest fajnie, no i bardzo zaskakujący odcień czerwieni, co do farba? Coś z P3 przeczuwam
Właściwie to o to mi chodziło żeby zespolić tę figurkę z podstawką, bo przez te wszystkie lata przez jakie malowałem (2 lata temu to już był długo malowany model, a potem mijał czas i mijał i...) ten model (nie pamiętam kiedy był zaczęty, ale z pewnością był to , trochę się jego niektóre partie zmasakrowały.... No i nogi miały mało szczęścia.
A potem zaczął mnie gonić termin i zamiast dorabiać wyprawki na stopach - po prostu go ubrudziłem. Ale termin zachowałem
swoją drogą znalazłem takie coś sprzed ponad 2 lat - właśnie o tym modelu:

Limonki? Klasa!
A potem zaczął mnie gonić termin i zamiast dorabiać wyprawki na stopach - po prostu go ubrudziłem. Ale termin zachowałem
swoją drogą znalazłem takie coś sprzed ponad 2 lat - właśnie o tym modelu:
Ana wrote:All this tone of red is great (on the second mini). I love it, but I am afraid that when you finish everything will be under a coat of dirt
Limonki? Klasa!
Jak widać obawy były uzasadnionemahon wrote:Ana wrote:All this tone of red is great (on the second mini). I love it, but I am afraid that when you finish everything will be under a coat of dirt
Limonki? Klasa!
No, znamy się nie od dziś 
Figurka, którą pomalowałem dla Aruthy.
Minął już ponad miesiąc, a potwierdzenia otrzymania jeszcze z Nameless`em nie otrzymaliśmy.
Click to see full-sized image
Kapitan Cortez z zakonu Crimson Fists. Wybrałem tą figurkę, ponieważ Arutha gra tym konkretnym zakonem.
Mam nadzieję, że sprawdzi się na stole zabijając wielu przeciwników
Minął już ponad miesiąc, a potwierdzenia otrzymania jeszcze z Nameless`em nie otrzymaliśmy.
Click to see full-sized imageKapitan Cortez z zakonu Crimson Fists. Wybrałem tą figurkę, ponieważ Arutha gra tym konkretnym zakonem.
Mam nadzieję, że sprawdzi się na stole zabijając wielu przeciwników
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Ładnie, ładnie
Obgadany w galerii.
Długo, długo nic, oczekiwanie i lipa, aż do samego końca... Enyłej, chwyciłem figurkę z półki i zmalowałem. Ekspresowy model (i takie same fotki
) i ekspresowa wysyłka do Draconmagisa do USA. Żołnierzyk pomalowany o wiele za późno, no ale cóż... Mimo wszystko trzecia edycja WF chyba wreszcie się zakończy.
SM Sniper:
SM Sniper: