[PL] Galeria JerzyKa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria JerzyKa
Ja sam nie będę bawił się w odlewanie, bo nie mam o tym pojęcia (jak i potrzebnego sprzętu). Wysłałem już zapytanie do zawodowców - jak otrzymam odpowiedź dam Wam znać.
efekt finalny jest bardzo udany!
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Dostałem już odpowiedź. Byliby jacyś chętni do nabycia żywicznego odlewu figurki (wykonanego przez profesjonalną firmę) w cenie 28zł? Figurka jest spora - wysokość 44mm od stóp do "ogonka".
Na zamówienia czekam do 19 marca.
Na zamówienia czekam do 19 marca.
28zł? Biorę jednego!
Kurczaki, teraz mam aż za dużo do malowania i nie za bardzo widzi mi się zamawianie kolejnego figsa bo z reguły jak mam ich dużo to staram się malować wszystkie i guzik z tego wychodzi.
Będzie jakaś inna okazja aby go kupić?
Będzie jakaś inna okazja aby go kupić?
Raczej nie planuję dalszej sprzedaży. Chcę powielić figurkę dla wszystkich chętnych i "zamknąć temat". Tym bardziej że teraz koszty transportu z "odlewni" rozdzielą się na kilka osób.Gildor wrote:Będzie jakaś inna okazja aby go kupić?
Niniejszym oświadczam, że następujący użytkownicy tego szacownego forum: Slawol, IRKUCK i maciejrusztyn stają się posiadaczami Mega Limited Edition figurki Pumpkinheada wyprodukowanej w łącznej liczbie 6 (słownie: sześć) egzemplarzy! Na życzenie mogę dołączyć certyfikat potwierdzający ten fakt
no mrok totalnie ....