No, zielony smok jest super! Aż dziw, że elfa na nim nie ma... Dobre kolory i mimo mono wyszedł Ci efektownie.
Za to scenka dla Małżonki przesłodka. Co przeskrobałeś, że tak się podlizujesz, stary smoczuchu?
Kolory pominę, ale kompozycja podstawek jak zwykle mi się podoba.
[PL] Nameless w 2013/2014
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- The Better Choice
Re: [PL] Nameless w 2013
to z czasow, jak na tym smoku nie bylo elfa...Slawol wrote:No, zielony smok jest super! Aż dziw, że elfa na nim nie ma...
Jakie glazy są na tym drewnienku pod smokiem? Bo ciekawie się prezentuje. Jakieś fiolety,zielenie,czerwienie?
-
- The Better Choice
3x tak. i pewnie braz i czern i biel.Gildor wrote:fiolety,zielenie,czerwienie?
Był, Misiu, był, przynajmniej tak pamiętam pudełko z malowanie firmowymNameless wrote:to z czasow, jak na tym smoku nie bylo elfa...Slawol wrote:No, zielony smok jest super! Aż dziw, że elfa na nim nie ma...
Mi chodziło raczej o malowanie elfa na równi z SM u Ciebie
-
- The Better Choice
Re: [PL] Nameless w 2013/2014
Hell Hound (Reaper Miniatures). Zainspirowany piosenka Black Shuck zespołu The Darkness
Re: [PL] Nameless w 2013/2014
Coś Ci obrazek wcięło Ale z tego co pamiętam (jak był jeszcze dostępny), to podobały mi się płomienie